Creative Arts organizează un atelier de gulerașe personalizate
https://www.ziarulmetropolis.ro/creative-arts-organizeaza-un-atelier-de-gulerase-personalizate/

Duminică, 17 martie, începând cu ora 13:00, Creative Arts va organiza la Caffé D`Arthé, în prezenţa Ancăi Spiridon,un atelier pentru persoanele care doresc să reinventeze o ţinută.

Un articol de Judy Florescu|15 martie 2013

Creative Arts organizează duminică, 17 martie a.c., începând cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de creat guleraşe personalizate. Cursantele vor învăţa cum să scoată din context un accesoriu (gulerul) şi să îl personalizeze conferindu-i independenţă, schimbând astfel, complet, aspectul ţinutelor.

„Gulere de primăvară-vară” reprezintă cel de-al optulea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012 – primăvară 2013.

Atelierul se adresează persoanelor care vor să înveţe cum să reinventeze o ţinută sau îşi doresc să descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil şi culoare ţinutelor de zi cu zi.

Participantele vor putea realiza un guler detaşabil care va fi accesorizat cu dantelă, perle, mărgele, nasturi sau paiete, în funţie de stilul pe care fiecare participantă doreşte să îl adopte. Astfel rezultatul final poate fi un guleraş victorian cu dantelă şi camee, unul jucăuş decorat cu nasturi coloraţi, unul clasic monocrom sau unul punk împodobit cu ţinte.

Fiecărei participante îi sunt puse la dispoziţie materialele necesare realizării şi accesorizării guleraşului (bază textilă, sistem de prindere, decoraţiuni).

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts şi designer In a State.

În ceea ce priveşte accesoriile, regula este că nu există nici o regulă. Un accesoriu este ceva mult mai subtil şi mai personal decât o ţinută pe care o putem împrumuta de pe catwalk sau dintr-o vitrină, fără să ne-o asumam neaparat; un accesoriu trebuie să ne aparţină, să ne reprezinte şi să ne însumeze în toată complexitatea noastră. Cineva spunea odată că nu avem un suflet ci suntem un suflet. Avem un trup și, aș putea adauga, ne purtăm sufletul pe dinafară prin toate aceste manifestări mărunte sau statement. (Anca Spiridon, trainer Creative Arts)

Costul atelierului este de 40 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. „Campania din inimă pentru o inimă” va primi câte 10 RON din preţul fiecărui bilet achitat de participante.

Durata cursului: între 2 şi 4 ore, în funcţie de modelele alese de fiecare participant.

Înscrierea se poate face, între orele 10:00 şi 20:00, prin e-mail: [email protected] sau la telefon: 0721.321.890. Data limită de înscriere: 17.03.2013, ora 10:00.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesând pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

Despre PROIECT13:

Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa, care vor fi organizate bilunar, începând din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D`Arthé.

 

Credit foto: Proiect 13

13
/10
/20

Expoziția-fenomen „Woman Unchained“ by Irina Greciuhina, care-a fost deschisă timp de o lună în spațiul expozițional Arbor.art.room, perioadă în care s-a bucurat de un imens succes, s-a închis în „real“, dar iubitorii de frumos mai au o șansă să contemple „Cina cea de taină“ cu femei și alte lucrări care i-au încântat pe bucureșteni în această perioadă.

12
/10
/20

Maria Orosan-Telea condensează în spațiul Kunsthalle Bega Box sub numele Later Edit 13 evenimente cuprinse în programul „Draft” - un program curatorial despre proiecte artistice în stadiu de idee, parțial realizate sau replicabile la scară mai mare, desfășurat din 2018 în Biblioteca Pavilion din Timișoara.

05
/10
/20

O expoziție de fotografie, proiecții de filme, teatru, recital de saxofon – programul Institutului Cervantes din București pentru luna octombrie include o serie de evenimente artistice care evidențiază creativitatea și caracterul inovator al mediului artistic de limbă spaniolă, o formă de a marca Ziua Națională a Spaniei, celebrată pe 12 octombrie. Totodată, octombrie înseamnă și reluarea activităților cu prezență la sediul instituției, din Bulevardul Regina Elisabeta 38.

01
/10
/20

În ciuda restricțiilor contextului pandemic, 32.405 de persoane au participat la ediția a 7-a Art Safari, finalizată duminică noapte, probabil cel mai mare eveniment dedicat artei în România, unic ca amploare, concept și structură. Muzeul temporar, deschis pentru două săptămâni, de data aceasta în Victoria Tower, a ocupat cu artă o suprafață de 6.000 de metri pătrați și a găzduit 800 de opere în valoare totală de peste 12 milioane de euro.

28
/09
/20

Când arta devine o formă de a pătrunde dincolo de vizibil, în adâncurile nevăzute ale ființei, artistul accede la o conectare profundă cu el însuși prin accesarea părților nevăzută ale Sinelui. Creația capătă un substrat mult mai profund, iar artistul devine mai mult decât un simplu imitator al conținutului realității. Cel care lasă emoția să se manifeste pe pânză, invită privitorul spre expresivități și trăiri care compun un întreg ansamblu de stări ale creatorului.

24
/09
/20

Fundația Calea Victoriei aduce o mulțime de noutăți în programul de cursuri online al lunii octombrie, ca să te bucuri de seri reușite și energizante. Istorie și artă urbană, dicție și cetăți medievale, negociere și literatură sau comedie sunt doar câteva posibilități.