Cum să uiți o femeie, la Pop-up Stories Club, cu Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun
https://www.ziarulmetropolis.ro/cum-sa-uiti-o-femeie-la-pop-up-stories-club-cu-laura-stefanut-si-andrei-craciun/

Cartea aleasă pentru a treia întâlnire a clubului de lectură Pop-up Stories este Cum să uiţi o femeie, de Dan Lungu, iar invitaţii care vor vorbi pornind de la aceqasta sunt jurnaliştii Laura Ștefănuţ şi Andrei Crăciun. Pop-up Stories Club are loc sâmbătă, 1 august, de la 17:00, în mansarda Lente din str Arcului nr 8, Bucureşti. Intrarea e 20 lei, dar gratuită pentru studenţi/elevi.

Un articol de Petre Ivan|13 iulie 2015

De data asta se va vorbi despre jurnalism în România, cum ne poziționăm astăzi față de religie, relații, autocunoaștere și alte teme care traversează romanul.

Spectatorii îl pot citi înainte sau după întâlnire, până la urmă important e să se întâmple. Scopurile clubului de lectură sunt Pop-up Stories promovarea cărților de ficțiune scrise de autori români în viață și promovarea ficțiunii ca generator de întrebări.

Clubul va avea întâlniri lunare cu un public care e obișnuit să citească mai degrabă non-ficțiune, să citească pentru a învăța sau a afla lucruri din zonele de interes.

Clubul își propune să apropie acest public de ficțiune printr-o discuție despre povestea și ideile din cărți.

Pentru participare, curioșii sunt invitați să se înscrie cu un mail la salut at revistadepovestiri.ro, cu subiectul „Pop-up Stories Club 3”, până pe 20 iulie.

Mai multe detalii pe pagina clubului.

Foto: Pop-up Stories Club – revistadepovestiri.ro/pop-up

22
/12
/19

Dragostea este în fel și chip. Sentimentul suprem, care se colorează în infinite nuanțe, care înflăcărează imaginația creatorilor dintotdeauna, a dat naștere unora dintre cele mai reușite romane, care își păstrează peste ani puterea de seducție asupra cititorilor.

16
/12
/19

Miercuri, 18 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc lansarea romanului „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Gaudeamus 2019, recent apărut în seria de autor dedicată scriitorului francez, la Humanitas Fiction, în traducerea lui Doru Mareș.

15
/12
/19

Cartea „Milioanele arlechinului”, traducere din limba cehă și note de Sorin Paliga, a fost publicată la Editura Art în anul 2019.

14
/12
/19

Editura Humanitas vă învită luni, 16 decembrie, la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanul „Deborah” de Cătălin Mihuleac, volum publicat în colecția „821.135.1 – Scriitori români contemporani”, coordonată de Andreea Răsuceanu.

05
/12
/19

Editura Corint vă invită la un eveniment cu totul special, dedicat pasionaților de istorie, dar și celor pentru care Regele Mihai I ocupă un loc aparte în inimă și bibliotecă. Joi, 5 decembrie, ora 18:00, la Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, București), are loc relansarea volumului „Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I“ de Bogdan Șerban-Iancu.

04
/12
/19

Editura Humanitas Fiction vă invită joi, 5 decembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu Eshkol Nevo, liderul noii generații de scriitori israelieni, prilejuită de lansarea romanului „Simetria dorințelor“, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea excelentă a Ioanei Petridean. Vor participa, alături de autor, jurnaliștii Cătălin Striblea și Marius Constantinescu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

03
/12
/19

Librăria Humanitas de la Cișmigiu vă invită miercuri, 4 decembrie, ora 19.00, la lansarea volumului bilingv Opere scelte / Opere alese de Ugo Foscolo, apărut recent la Editura Humanitas, în colecția „Biblioteca Italiană“, în traducerea Smarandei Bratu Elian şi a lui Cornel Mihai Ionescu, cu o prefaţă de Giulio Ferroni.