Daniel Radcliffe, cu o avere de 110 milioane de dolari, se consideră un actor prost
https://www.ziarulmetropolis.ro/daniel-radcliffe-cu-o-avere-de-110-milioane-de-dolari-se-considera-un-actor-prost/

Actorul britanic Daniel Radcliffe, care are o avere de 110 milioane de dolari realizată din filmele în care a jucat, a declarat că „nu este un actor foarte bun”, afirmând că s-a complăcut în rolurile din filmele francizei „Harry Potter”.

Un articol de Liliana Matei|12 august 2014

Daniel Radcliffe, care a apărut prima dată pe marele ecran la vârsta de 11 ani, a spus că „nu este foarte bun” în ceea ce priveşte actoria. La vârsta de 18 ani, actorul avea mai mulţi bani din rolurile pe care le-a interpretat în lungmetrajele din franciza „Harry Potter” decât prinţii William şi Harry.

Totuşi, Daniel Radcliffe a declarat pentru publicaţia MailOnline, citată de Mediafax, că a urât să se uite la el în filmele din franciza „Harry Potter” şi a devenit cel mai mare critic al său în privinţa calităţilor sale actoriceşti.

Actorul, în vârstă de 25 de ani, care a încetat să joace în filmele din franciza „Harry Potter” în urmă cu patru ani, a spus că regretă că a fost forţat să se uite la peliculele sale la premierele de gală, afirmând că până la al şaselea film din serie devenise deja un actor care se complăcea în rolurile în care era distribuit.

„Este greu să te uiţi la un film precum «Harry Potter şi Prinţul Semipur/ Harry Potter and The Half Blood Prince» pentru că nu joc prea bine în el. Îl urăsc”, a declarat Daniel Radcliffe. „Felul în care eu joc este asemănător şi am văzut că m-am complăcut în acele roluri, iar ceea ce am încercat să fac nu mi-a reuşit”, a mai spus acesta.

„Este mai important pentru mine să fiu propriul critic”, a spus acesta. „Pentru că am crescut într-o atmosferă unde fiecare îşi dorea mereu să fie drăguţă cu mine”, a continuat Radcliffe.

Actorul va juca pentru prima oară în această vară într-o comedie romantică, acesta încercând diferite personaje după ce a renunţat la „Harry Potter”, precum roluri în piese de teatru, în lungmetraje horror şi drame biografice.

Daniel Radcliffe îl va interpreta pe Wallace, un student la Medicină care încearcă să rămână amic cu o fata de care este îndrăgostit, dar care este implicată într-o relaţie.

După încheierea filmelor din seria „Harry Potter”, unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliff a jucat în lungmetrajul TV „My Boy Jack”, în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic, în vârstă de 24 de ani, a mai jucat în lungmetrajul „Femeia în negru/ The Woman in Black” (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying”. Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune „Horns”, regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru „Equus”, de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Foto cu Daniel Radcliffe – fanpop.com

08
/12
/13

La doi ani de la dispariţia regizorului Andrei Blaier, TVR 2 îi dedică azi ciclul „Duminica filmului românesc”. Cinefilii români vor putea urmări în această zi două dintre filmele sale reprezentative: „Fapt divers“ (de la ora 14.10) şi „Ilustrate cu flori de câmp“ (de la ora 20.10).

06
/12
/13

12 Years a Slave, regizat de Steve McQueen, a fost desemnat filmul anului 2013 în Topul 10 al revistei Rolling Stone, după ce, marţi, cineastul american a primit, pentru aceeaşi peliculă, titlul de cel mai bun regizor din partea New York Film Critics Circle.

05
/12
/13

CRONICĂ DE FILM „Majordomul”, în regia lui Lee Daniels, este un film croit pe placul Academiei Americane, dar şi al unui public dornic de poveşti motivaţionale. Transpunerea vizuală a scenariului este, însă, cât se poate de convenţională.

04
/12
/13

Lungmetrajele „Poziţia copilului“, de Călin Peter Netzer, ,,Când se lasă seara peste Bucureşti...", de Corneliu Porumboiu, şi ,,Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, vor fi proiectate, în perioada 10 decembrie - ianuarie 2014, la cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Madrid.

02
/12
/13

Iulia Rugină, Oana Răsuceanu și Ana Agopian inventează povești și le transformă în filme, ca de exemplu „Love Building”, o comedie romantică despre relațiile de cuplu. De ce ai nevoie ca să faci film și cum se scrie un scenariu „în trei”? Ne spun chiar ele, în cinci secvențe.