Daniel Radcliffe vrea să fie Iggy Pop, într-un film
https://www.ziarulmetropolis.ro/daniel-radcliffe-vrea-sa-fie-iggy-pop-intr-un-film/

Actorul britanic Daniel Radcliffe, devenit celebru cu rolul principal din franciza de succes „Harry Potter”, vrea să interpreteze pe marele ecran rolul cântăreţului rock Iggy Pop.

Un articol de Petre Ivan|15 august 2014

Într-un interviu acordat recent de Daniel Radcliffe unui post de radio din Statele Unite ale Americii, actorul britanic a vorbit despre „asemănările fizice” dintre el şi cântăreţ. Rolul lui Iggy Pop a fost interpretat pe marele ecran şi de toboşarul formaţiei Foo Fighters, Taylor Hawkins, în filmul „CBGB”, de Randall Miller, lansat anul trecut şi care a fost intens criticat şi a reprezentat un eşec din punct de vedere comercial.

De asemenea, în ceea ce priveşte muzica, Daniel Radcliffe a vorbit despre pasiunea sa pentru formaţia britanică indie The Libertines. „Am fost obsedat de Pete (Pete Doherty, solistul formaţiei, n.r.) în timpul adolescenţei mele, obsedat absolut de The Libertines. Şi apoi l-am văzut în tren, bând o cană cu ceai. (…)

Obişnuiam să îmi fac griji pentru el când eram tânăr. Îmi era teamă pentru el, având în vedere stilul lui de viaţă, drogurile. Nu i-am spus nimic. Este treaba lui. De ce ar fi vrut să audă ceva de la mine?”, a mai spus actorul britanic.

Radcliffe a declarat anterior că şi-ar dori să joace rolul unui supererou şi a sugerat că ar putea fi Robin din viitorul film cu Ben Affleck „Batman”. Deşi mereu va fi cunoscut pentru rolul lui Harry Potter din franciza omonimă, Radcliffe a demonstrat că este un actor versatil după încheierea seriei.

Astfel, după ce a jucat rolul principal timp de zece ani în „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

iggy pop

iggy pop

Iggy Pop

Iggy Pop, pe numele său adevărat James Newell Osterberg, a avut un succes răsunător pe scena muzicii rock, numeroşi artişti, precum Sex Pistols şi Nirvana, declarându-se influenţaţi de stilul său inconfundabil.

Considerat un inovator al punk rockului, fapt pentru care a fost numit „The Godfather of punk” sau „The rock Iguana”, Iggy Pop este recunoscut pentru prestaţiile live cu adevărat spectaculoase, debordând de energie.

Popularitatea sa a crescut odată cu cariera sa solo, hituri precum „Lust for Life”, „I’m Bored”, „Real Wild Child”, „Candy”, „Tonight” şi „The Passenger” fiind deosebit de bine primite de public.

Foto cu Daniel Radcliffe şi Iggy Pop – facebook

21
/11
/23

Ce începe clandestin și se termină cel puțin amuzant? O petrecere organizată de barmanul Klaus (Adrian Nicolae) la clubul în care lucrează, unde fratele lui, bodyguard (Cosmin „Micutzu” Nedelcu) e nevoit să dea o mână de ajutor, cu zâmbetul pe buze, e povestea filmului Klaus & Barroso.

17
/11
/23

„Un film care ne-a impresionat prin mizanscena sa, o relatare istorică lipsită de manierism care ne-a surprins, un film care ne-a făcut să plonjăm în haosul evenimentelor din 1989, odată cu fuga lui Ceaușescu. Un film în care agitația Revoluției nu e surprinsă doar în varii locuri din Sibiu, dar și în reacțiile și limbajul personajelor.”

16
/11
/23

Lanțul de cinematografe HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău și Bistrița, se extinde cu 4 cinematografe noi în țară (București și Slobozia) și unul în Republica Moldova, Chișinău. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% românesc, își consolidează poziția de top ca acoperire în țară.

14
/11
/23

"În lunile octombrie şi noiembrie am stat o lună la Timișoara ca bursier: am primit o bursă de creație Taifas în colaborare cu librăria La Două Bufnițe" - scriitorul Vasile Ernu îşi împărtăşeşte impresiile despre prima ediţie a unui nou festival timişorean.

14
/11
/23

Începând de vineri spectatorii sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final. WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni.

14
/11
/23

Documentarul-portret „𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒎𝒂̆ 𝒄𝒉𝒆𝒂𝒎𝒂̆ 𝑵𝒐𝒓𝒂, 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒆𝒓𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒏” (regie: Carla-Maria Teaha), care o aduce în prim-plan pe una dintre cele mai iubite scriitoare din România, se vede, începând de astăzi, în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.

13
/11
/23

CRONICĂ DE FILM Aflată la debutul în regie, Carla Teaha propune “De ce mă cheamă Nora, când cerul meu e senin” (2023), un documentar portret, plin de deferenţă, despre o scriitoare îndrăgită şi nonconformistă, Nora Iuga. Din 17 noiembrie, în cinematografe.

13
/11
/23

Bucharest Best Comedy Film Festival și-a ales filmul câștigător dintre cele 10 participante în competiție. Marele câștigător este o comedie venită direct din Peru pe marile ecrane din România. Surori vitrege a fost ales în unanimitate de către juriul festivalului, cucerind imediat și publicul participant la Gala de închidere, când a fost anunțat drept marele câștigător.