„De la Chirița la Harap Alb”, o nouă premieră la Teatrul Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/de-la-chirita-la-harap-alb-o-noua-premiera-la-teatrul-stela-popescu/

Teatrul Stela Popescu prezintă, înainte de Crăciun, pe 19 şi 20 decembrie, de la ora 10:00 – Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, spectacolul „De la Chiriţa la Harap Alb” – Gala celebrelor personaje prezente în stagiunea TSP. Aceasta este cea de-a şasea premieră a teatrului inaugurat în 2016.

Un articol de Petre Ivan|15 decembrie 2016

Celelalte cinci premiere ale instituției au: „Stela şi prietenii  ei”, „Aladin”, „România, ţară magică”, Festivalul cântecului care face minuni”, „Secretele hiturilor”.Teatrul Stela Popescu

De această dată, ne asigură organizatorii spectacolului, publicul va avea parte de o…  Gală de personaje celebre, de amuzante întâlniri, de dialoguri împletite cu dansuri electrizante şi de o paletă de partituri – de la Rossini la şlagăre de ultimă oră.

Din distribuția spectacolului nu vor lipsi: STELA POPESCU, Daniel Filipescu, Ștefan Popov, Andreea Blidaru, Bogdan și Jennifer, precum și pe membrii Baletului TSP – dansatori profesioniști. Regia spectacolului este semnată de Cătălin Voineag, iar coregrafia de Ștefan Soare.

Foto: Teatrul Stela Popescu – Mihai Cratofil, facebook Teatrul Stela Popescu

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.