Deseori neobservat – câştigă o invitaţie la teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/deseori-neobservat-castiga-o-invitatie-la-teatru/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „Deseori neobservat”, regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas în rolul principal. Producţia se joacă miercuri, 23 octombrie, ora 19.30. la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

Un articol de Judy Florescu|22 octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la spectacolul „Deseori neobservat”, regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas în rolul principal. Producția se joacă miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).  

Deseori neobservat este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neîntâlnire” accidentală, un dialog între imaginar şi real, un joc despre limita dintre existenţă şi nonexistenţă şi, desigur, despre iubire.

„Din păcate, oricât m-am străduit, romanul tot nu am reușit să-l citesc înainte de spectacol. Din fericire, spectacolul a fost emoționant. (…) Descris de echipa de producție drept un spectacol experimental, autonom, «Deseori neobservat» a fost un spectacol unde imaginația a cucerit scena. Un decor mai mult decât minimalist, o melodie la pian, doi actori absolut minunați, Istvan Teglas și Cristian Gheorghe,  (…) o mână de spectatori curioși și povestea unei întâlniri cu sine, în mijlocul întunericului.” (Raluca Dan, Bulletin Dada)

Deseori neobservat

Participă la concurs şi câştigă o invitație la Deseori neobservat!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți. Răspunsurile se primesc până miercuri la ora 10.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site în cursul dimineții.

Invitaţia la spectacolul Deseori neobservat se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.30.

Biletele se pot cumpăra online. Rezervările se pot face la telefon (0726.243.907) sau pe e-mail (contact@teatrulmignon.ro).

Foto: Ana Maria Moldovan

Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea este CRISTINA SPIRESCU. Felicitări!

 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.