Deseori neobservat – câştigă o invitaţie la teatru!
https://www.ziarulmetropolis.ro/deseori-neobservat-castiga-o-invitatie-la-teatru/

Ziarul Metropolis îţi oferă o invitaţie dublă la spectacolul „Deseori neobservat”, regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas în rolul principal. Producţia se joacă miercuri, 23 octombrie, ora 19.30. la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).

Un articol de Judy Florescu|22 octombrie 2013

Ziarul Metropolis îți oferă o invitație dublă la spectacolul „Deseori neobservat”, regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas în rolul principal. Producția se joacă miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Mignon (str. Hristo Botev nr. 1).  

Deseori neobservat este un spectacol autonom, cu reguli textuale proprii. Este vorba despre o „neîntâlnire” accidentală, un dialog între imaginar şi real, un joc despre limita dintre existenţă şi nonexistenţă şi, desigur, despre iubire.

„Din păcate, oricât m-am străduit, romanul tot nu am reușit să-l citesc înainte de spectacol. Din fericire, spectacolul a fost emoționant. (…) Descris de echipa de producție drept un spectacol experimental, autonom, «Deseori neobservat» a fost un spectacol unde imaginația a cucerit scena. Un decor mai mult decât minimalist, o melodie la pian, doi actori absolut minunați, Istvan Teglas și Cristian Gheorghe,  (…) o mână de spectatori curioși și povestea unei întâlniri cu sine, în mijlocul întunericului.” (Raluca Dan, Bulletin Dada)

Deseori neobservat

Participă la concurs şi câştigă o invitație la Deseori neobservat!

Taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook) și ești automat înscris în tragerea la sorți. Răspunsurile se primesc până miercuri la ora 10.00, iar rezultatele vor fi afișate pe site în cursul dimineții.

Invitaţia la spectacolul Deseori neobservat se ridică la intrarea în Teatrul Mignon, cu o jumătate de oră înaintea începerii spectacolului programat miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.30.

Biletele se pot cumpăra online. Rezervările se pot face la telefon (0726.243.907) sau pe e-mail ([email protected]).

Foto: Ana Maria Moldovan

Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea este CRISTINA SPIRESCU. Felicitări!

 

20
/06
/24

În data care marchează 66 de ani de la debutul primei ediții a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu, celebrul violoncelist lituanian David Geringas, președintele juriului secțiunii de violoncel, va susține miercuri, 4 septembrie 2024, ora 19:00, un recital de excepție pe scena Ateneului Român, fiind acompaniat la pian de către Mikhail Mordvinov.

14
/06
/24

Organizatorii Concursului Internațional George Enescu anunță rezultatele preselecției secțiunilor instrumentale, pentru ediția a XIX-a: din 555 de muzicieni care au aplicat până la data de 17 mai 2024, juriul de specialitate a selectat 149 de tineri interpreți din 26 de țări, care vor evolua la București în luna septembrie. 

26
/09
/23

Cea de-a IX-a ediție a „Premiilor Constantin Chiriac” a avut loc zilele trecute, în Prisăcani, satul natal al lui Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cel care a inițiat această competiție prin care elevii primesc recunoașterea calităților lor intelectuale și sufletești, pentru a-i angaja în destinul comunității.

03
/02
/23

Marti, 7 februarie, ora 18.30, la Seneca Anticafe, strada Arhitect Ion Minu nr 1, se lansează raportul de cercetare "Consumul cultural al tinerilor și tinerelor din orașele mici și mijlocii. Perspective feministe" realizat de Asociația Room 2046 și Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung România, cu ocazia derulării proiectului F-SIDES Chapters - o serie de cinecluburi feministe în urbanul mic și mediu din România.

02
/02
/23

După relansarea Programului „Cantemir”, Institutul Cultural Român, prin Centrul Național al Cărții, dă startul înscrierilor la sesiunea din acest an a cunoscutelor programe de finanțare a traducerii cărților românești în străinătate: Translation and Publication Support Programme (TPS) și PUBLISHING ROMANIA. Cele două programe se adresează editorilor din afara țării și urmăresc facilitarea accesului la cultura română, prin sprijinirea traducerilor din autori români și a publicațiilor dedicate culturii și civilizației românești.

02
/02
/23

Institutul Cultural Român a lansat apelul la candidaturi pentru bursele ”Woodrow Wilson” care se vor desfășura în anul 2023. În cadrul acestui program, trei cercetători români vor primi câte o bursă în valoare de 14.000 de dolari, constând într-un stagiu de trei luni la Woodrow Wilson International Center for Scholars, din Washington DC.