Despre Bucureşti în alb şi negru
https://www.ziarulmetropolis.ro/despre-bucuresti-in-alb-si-negru/

Miercuri, 17 octombrie, la ora 18 :30, Bucureşti va fi imortalizat în alb şi negru la Café Verona. Asociaṭia ,,Bucureştiul meu drag’’, alãturi de Librãria Cãrtureşti, va organiza un vernisaj menit sã portretizeze Bucureştiul altfel. Acest eveniment se aflã la a treia ediṭie şi va fi o adevãratã delectare pentru iubitorii de gen. Printre participanṭi […]

Un articol de |16 octombrie 2012

Miercuri, 17 octombrie, la ora 18 :30, Bucureşti va fi imortalizat în alb şi negru la Café Verona. Asociaṭia ,,Bucureştiul meu drag’’, alãturi de Librãria Cãrtureşti, va organiza un vernisaj menit sã portretizeze Bucureştiul altfel. Acest eveniment se aflã la a treia ediṭie şi va fi o adevãratã delectare pentru iubitorii de gen.
Printre participanṭi se vor numãra şi Vlad Eftenie, Lucian Munteanu, Marian Chiriac şi Andrei pandele.
 
 
 
 
 

24
/11
/23

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu deschide magia printr-un program special dedicat întregii familii. Sibiu Magic Show va avea loc anul acesta în perioada 6 – 11 decembrie și reunește în premieră națională artiști din Argentina, Germania, Marea Britanie, Spania și România, într-un program captivant, cu spectacole de magie, iluzionism, baloane de săpun, stand-up comedy, dar și ateliere de magie pentru copii.

24
/11
/23

Teatrul Metropolis prezintă vineri și sâmbătă, 24, respectiv 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare, spectacolul Corespondențe, după texte de Yann Verburgh, regia Eugen Jebeleanu, scenografia Velica Panduru.

24
/11
/23

Pe Facebook, pe whatsApp, peste tot aruncăm cuvinte în grabă, le scriem în grabă le rostim în grabă. Folosim adesea structuri gramaticale greșite, preluate multe dintre ele din mass-media și propagate cu o viteză uimitoare.

24
/11
/23

“Lacul Lebedelor”, cel mai cunoscut spectacol de balet al tuturor timpurilor, se joacă săptămâna viitoare pe scena Sălii Palatului din București, cu participarea extraordinară a Baletului și Orchestrei Operei Naționale București, avându-i ca invitați pe prim balerinii de talie mondială, Iana Salenko și Marian Walter.