DiCaprio despre rolul din The Revenant: Am dormit în carcase de animale și am mâncat ficat crud de bizon
https://www.ziarulmetropolis.ro/dicaprio-despre-rolul-din-the-revenant-am-dormit-in-carcase-de-animale-si-am-mancat-ficat-crud-de-bizon/

Leonardo DiCaprio a declarat într-un interviu pentru Yahoo Movies că scenele pentru pelicula The Revenant, în regia lui Alejandro G. Inarritu, au fost printre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut în întreaga sa carieră

Un articol de Petre Ivan|23 Octombrie 2015

Fie am filmat în apa foarte rece a râurilor sau pe suprafața acesteia când era înghețată, fie am dormit în carcase de animale, am îndurat geruri și am fost într-o stare aproape similară hipotermiei.  (…) Cu siguranță nu mănânc des ficat crud de bizon. Când veți vedea filmul, o să-și vedeți reacția pentru că Alejandro Inarritu a păstrat secvența și aceasta arată tot. A fost o reacție instinctuală –  Leonardo DiCaprio

Cu o distribuție interesantă, alături de DiCaprio jucând și Tom Hardy și Will Poulter, The Revenant ajunge în cinematografele din SUA la 25 decembrie, iar criticii industriei consideră că filmul are mari șanse să fie nominalizat la una din categoriile pentru Oscar.

Foto: Leonardo DiCaprio, The Revenantcinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

06
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Regizoarea Anca Damian revine cu a treia animaţie de lungmetraj din carieră, "Călătoria fantastică a Maronei", povestea unei căţeluşe care trece pe la diverşi stăpâni. Filmul îmbină inspirat mai multe stiluri de animaţie şi etalează o fantezie exuberantă, afectată însă uşor de repetitivitatea unor momente de reverie.

04
/10
/19

Prima producţie marca Vertical Content, comedia ,,Inve$titorii” a început filmările în localitatea Cristian, unde sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu, actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani.

04
/10
/19

A câștigat Leul de Aur, marele premiu de la Festivaul de Film de la Veneția, în același timp a impresionat presa de specialitate la nivel mondial, iar de astăzi mult aclamatul „Joker”, în interpretarea lui Joaquin Phoenix, poate fi vizionat în premieră în cinematografele din toată țară.

Page 1 of 24912345...102030...Last »