DiCaprio despre rolul din The Revenant: Am dormit în carcase de animale și am mâncat ficat crud de bizon
https://www.ziarulmetropolis.ro/dicaprio-despre-rolul-din-the-revenant-am-dormit-in-carcase-de-animale-si-am-mancat-ficat-crud-de-bizon/

Leonardo DiCaprio a declarat într-un interviu pentru Yahoo Movies că scenele pentru pelicula The Revenant, în regia lui Alejandro G. Inarritu, au fost printre cele mai dificile lucruri pe care le-a făcut în întreaga sa carieră

Un articol de Petre Ivan|23 octombrie 2015

Fie am filmat în apa foarte rece a râurilor sau pe suprafața acesteia când era înghețată, fie am dormit în carcase de animale, am îndurat geruri și am fost într-o stare aproape similară hipotermiei.  (…) Cu siguranță nu mănânc des ficat crud de bizon. Când veți vedea filmul, o să-și vedeți reacția pentru că Alejandro Inarritu a păstrat secvența și aceasta arată tot. A fost o reacție instinctuală –  Leonardo DiCaprio

Cu o distribuție interesantă, alături de DiCaprio jucând și Tom Hardy și Will Poulter, The Revenant ajunge în cinematografele din SUA la 25 decembrie, iar criticii industriei consideră că filmul are mari șanse să fie nominalizat la una din categoriile pentru Oscar.

Foto: Leonardo DiCaprio, The Revenantcinemagia

18
/02
/20

CRONICĂ DE FILM Chiar dacă titlul său trimite, în primul rând, la teribilul incendiu din 2015, documentarul „colectiv” (2019), regizat de Alexander Nanau, urmărește mai degrabă efectele tragediei asupra societății. Este o alegere ambițioasă, dar nu lipsită nici de riscuri.

17
/02
/20

„Călătoria fantastică a Maronei” (r. Anca Damian), „La Gomera” (r. Corneliu Porumboiu), „Monștri.” (r. Marius Olteanu), „Parking” (r. Tudor Giurgiu) și „Touch Me Not” (r. Adina Pintilie) intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marți, 24 martie, la Teatrul Național I.L. Caragiale din București.

17
/02
/20

Timp de două săptămâni, realizatorii și protagoniștii filmului ”colectiv” se vor întâlni cu publicul din Cluj, Sibiu, Timișoara, Craiova, Sfântu Gheorghe, Brașov, București, Iași, Galați, Constanța, Piatra Neamț și Bacău

13
/02
/20

CRONICĂ DE FILM La aproape 90 de ani, Clint Eastwood nu se lasă: propune un nou film ca regizor, „Richard Jewell” (2019), ajuns acum şi în cinematografele din România. O altă poveste inspirată din realitate despre un erou apărător al Americii, regizată cu aparentă simplitate, dar şi cu obişnuitul patos.

13
/02
/20

Cea de-a 5-a ediție Alpin Film Festival este un tribut adus alpinistului Zsolt Török, pornit în 2019 într-o ultimă expediție, în munții Făgăraș. Sâmbătă, pe 28 februarie, un eveniment special în memoria celui care a dus numele României pe cele mai înalte culmi va avea loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni.

12
/02
/20

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe lansează cea de-a 2-a ediție a concursului de scenarii: WRITE A SCREENPLAY FOR…/ SCRIE UN SCENARIU PENTRU…, organizat cu ocazia ediției a patra a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 24-30 aprilie 2020.

11
/02
/20

CRONICĂ DE FILM În „Tipografic Majuscul”, unul din cele două filme cu care participă la Berlinale, în secţiunea Forum, Radu Jude îşi continuă interesul pentru trecutul României. Acum o face sub forma unui film-eseu greu de încadrat, prin care duce căutările sale stilistice recente într-o zonă radicală şi extrem de ofertantă.

Page 1 of 25812345...102030...Last »