DiCaprio şi Scorsese lucrează din nou împreună: “The Devil in the White City”
https://www.ziarulmetropolis.ro/dicaprio-si-scorsese-lucreaza-din-nou-impreuna-the-devil-in-the-white-city/

Leonardo DiCaprio va colabora încă o dată cu regizorul Martin Scorsese, cu ocazia filmărilor de la “The Devil in the White City”, un film în care DiCaprio va interpreta rolul unui criminal în serie.

Un articol de Petre Ivan|12 August 2015

5 studiouri s-au luptat pentru a obţine drepturile de adaptare ale romanului, iar câştigători au fost cei de la Paramount. DiCaprio şi Scorsese vor fi şi producătorii peliculei, iar Billy Ray va scrie scenariul, o adaptare a cărţii lui Erik Larson, “The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness At The Fair That Changed America.”

Starul hollywoodian îl va interpreta pe H.H. Holmes, un bărbat care a asasinat între 27 şi 200 de persoane, dintre care cele mai multe erau femei tinere.

Cu o acţiune plasată în timpul Expoziţiei Mondiale de la Chicago din 1893, filmul “The Devil in the White City” va prezenta poveştile interconectate ale arhitectului Daniel H. Burnham şi H.H. Holmes, care s-a folosit de un hotel pe care l-a construit în apropiere de acea expoziţie pentru a-şi ademeni victimele.

DiCaprio şi Scorsese au lucrat ultima oară la The Wolf of Wall Street, proiect pentru care ambii au primit nominalizări la Oscar; dintre toate filmele lui Scorsese de până acum, acesta a avut cele mai multe încasări. Cei doi au colaborat şi pentru realizarea producţiilor Gangs of New York, The Aviator, The Departed şi Shutter Island.

(Trailerul filmului Shutter Island)

Foto: Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese – cinemagia

19
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Primele două episoade din sezonul al treilea al miniseriei „Umbre”, produs de HBO și scris și regizat de Bogdan Mirică, arată mai bine decât primele două sezoane. Asta nu înseamnă că lipsesc de tot replicile teribiliste sau că narațiunea nu e tot simplistă. Doar că personajele sunt mai închegate.

15
/11
/19

“The Romanians: 30 Years of Cinema Revolution”, cel mai amplu program dedicat vreodată cinematografiei românești în Statele Unite ale Americii, care celebrează în 30 de filme trei decenii de cinema de după căderea regimului comunist, are loc la Film Forum din New York între 15 și 26 noiembrie 2019.

15
/11
/19

Serile de film de la Centrul Ceh se apropie de sfârșit, iar pe 18 noiembrie va fi proiectat penultimul documentar al ediției de toamnă, „Year Without Magor: Genius Cannot Be Faked” și în ziua următoare, pe 19 noiembrie, la Fiction Tuesdays, va rula „The Inheritance or Fuckoffguysgoodday”.

15
/11
/19

Serialele „Narcos”, „4 Blocks”, „O Doutrinador”, „Un gallo para Esculapio” și „El Lobista”, producții realizate în America Latină și Europa vor fi difuzate de postul TNT, începând cu 18 noiembrie. Serile de luni vor fi dedicate băieților răi și vor purta titlul generic de „Lunea Mafioților”.

13
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Realizator de seriale TV şi de filme, Rodrigo Sorogoyen este unul dintre noile talente din cinematografia spaniolă. Distribuit în sălile din România de Transilvania Film, „El reino” („Jocuri de putere”, 2018), deja penultimul său lungmetraj (între timp a lansat în 2019 şi „Madre”), este un impunător thriller politic.

10
/11
/19

PREVIEW A 13-a ediţie a Săptămânii Filmului Maghiar (SFM) are loc între 10 şi 18 noiembrie la Bucureşti şi propune mai multe secţiuni atractive, printre care una dedicată câtorva filme clasice restaurate şi o alta pentru marcarea a 30 de ani de la căderea comunismului, în afara obişnuitului program de producţii noi.

Page 1 of 25312345...102030...Last »