Distracția continuă și în weekend la B-FIT in the Street!
https://www.ziarulmetropolis.ro/distractia-continua-si-in-weekend-la-b-fit-in-the-street/

Magia B-FIT in the Street! continuă şi în următoarele zile. Peste 20 de acte artistice ce au la bază coregrafii impresionante, maşinării de dimensiuni impunătoare, dar şi elemente de improvizaţie şi interacţiunea cu mulţimile vor face deliciul publicului bucureştean, deja loial festivalului organizat de ARCUB şi ajuns la cea de-a VII-a ediţie. 

Un articol de Liliana Matei|6 Iunie 2015

Sâmbătă, în Piața Universității, Malaya va mişca la propriu spectatorii: nu vor exista observatori, ci doar participanţi la bătălie. În timp ce mulţimea îşi va găsi drumul pe lângă obstacole, actorii şi obiectele se vor mişca printre şi alături de public. Spectacolul este precum o călătorie nesfârşită, plină de aventuri printre vise şi coşmaruri, către o destinaţie necunoscută.

În Piața George Enescu, organizatorii au pregătit un alt moment impresionant –Waterlitz. Un mix inedit între teatru de stradă şi efecte pirotehnice impresionante, Waterlitz este un spectacol uimitor combinat cu o portretizare îndrăzneaţă a problemelor presante din zilele noastre.

Malaya9

Trupele mobile ce vor împânzi Centrul Istoric vor aduce un plus de energie pozitivă într-o zonă deja animată: Crazy Clowns vor împărți afecțiune trecătorilor, Ants Orchestra și Orange Drummers vor aduce ritmuri antrenante pe străzi, iar Invisible Men, Human Robots, Mirror Family și Royal Snails vor surprinde publicul cu momentele de improvizație pline de umor de calitate.

De asemenea, spaniolii de la Santa Cruz Carnival Group vor aduce în centrul Bucureștiului savoarea magică a unui festival renumit în toată lumea. Acest grup energic de dansatori va uimi publicul cu frumoasele sale costume cu pene colorate şi mult sclipici. Muzica la volum maxim, exotismul fetelor costumate şi atmosfera electrizantă vor transpune mulțimea în atmosfera de vacanţă de pe frumoasele plaje din Spania.

Programul complet al festivalului, precum si informații despre trupele participante sunt disponibile pe site-ul festivalului, pe www.arcub.ro și pe pagina de Facebook B-FIT in the Street!

Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit.

18
/04
/19

Cu o istorie de peste 50 de ani, Colecția de Artă Renault vine pentru prima dară în România, din 19 aprilie. Expoziția „RENAULT ȘI ARTA, O ISTORIE VIE, 1967-2019” face parte din noul sezon expozițional de la Muzeul Național de Artă Contemporană.

18
/04
/19

Lungmetraje regizate de cineaşti precum Jim Jarmusch, Pedro Almodóvar, Ken Loach şi fraţii Dardenne au fost selectate în competiţia oficială a celei de-a 72-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. România este reprezentată în cursa pentru Palme d'Or de „La Gomera”, de Corneliu Porumboiu, ]n timp ce Alain Delon va primi un Palme d'Or onorific.

18
/04
/19

Unsprezece orașe din România vor organiza concerte în cadrul Festivalului Internațional George Enescu din acest an, față de șapte orașe în ediția anterioară. Publicul va avea ocazia să participe, sub egida festivalului, la concerte susținute de artiști internaționali împreună cu ansambluri și orchestre locale la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Bacău, Bârlad, Târgoviște, Satu-Mare și Piatra Neamț, pe lângă evenimentele care se desfășoară timp de 23 de zile la București.

18
/04
/19

„La Gomera / The Whistlers”, cel mai recent lungmetraj semnat de regizorul Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondială în cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Filmul a fost inclus în competiția oficială a prestigiosului eveniment care se va desfășura luna viitoare, în perioada 14-25 mai 2019.

18
/04
/19

Plasat în Mexic, la sfârșitul anilor '60, „Sălbaticul” lui Guillermo Arriaga este un roman pe viață și pe moarte, în care scriitorul își arată din plin măiestria, în 725 de pagini de literatură la cel mai înalt nivel.

18
/04
/19

Într-o zi de 18 aprilie (1506) începea construcția bazilicii Sfântul Petru. Bazilica Sfantul Petru se găsește în monumentala Piață Sfantul Petru, în Vatican, fiind unul dintre locașurile sacre ale creștinismului și în special ale catolicismului

17
/04
/19

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani tocmai a prezentat la Improteca (un spațiu teatral nou în capitală, amplasat pe strada Comănița, la numărul 9), spectacolul „Artă”, o piesă de Yasmina Reza, regizată de Teodora Câmpineanu. 

17
/04
/19

Festivalul Național de Teatru anunță difuzarea publică a documentarului „Atelier Cehov – Silviu Purcărete” – un making-of al Atelierului Cehov – Purcărete (organizat de FNT la Sinaia în iulie 2018). Documentarul va fi difuzat miercuri, 17 aprilie 2019, de la ora 22.00, în premieră online pe site-ul www.fnt.ro, pe pagina de Facebook a FNT și pe contul de Youtube al UNITER.

16
/04
/19

UNATC „I.L. Caragiale” din București și Centrul de studii și experimente teatrale „Crin Teodorescu” organizează, în perioada 16 aprilie - 21 aprilie 2019, masterclass-ul de artă regizorală “FUNDAMENTELE ARTEI REGIZORALE” sustinut de prof.dr. David Esrig, director al Academiei de Artele Spectacolului Athanor din Passau, Germania si Doctor Honoris Causa al Universitatii de Arte.

16
/04
/19

"Nu sunt nostalgică, obişnuiesc să privesc înainte, dar îmi e dor de momentele magice petrecute cu Visconti şi Fellini." - Claudia Cardinale. Celebra actriţă italiană a împlinit 81 de ani.

15
/04
/19

Un incendiu a izbucnit în aceasta seară la catedrala Notre-Dame din Paris. "Asistăm la prăbușirea celui mai vizitat monument istoric din lume" a declarat, referitor la acest fapt, un istoric francez. Incendiul a izbucnit în jurul orei 18.50, ora locală, 19.50 ora României.

Page 1 of 79112345...102030...Last »