Divergent – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/divergent-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la cinema! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Divergent”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|30 martie 2014

Cu 100 de ani în urmă, după război, fondatorii noii lumi au creat un sistem despre care credeau că va aduce pace veşnică. Au împărţit societatea în cinci facţiuni: Erudiție, Candoare, Neînfricare, Prietenie, Abnegație. Toţi au fost testaţi pentru a se afla cine sunt şi cărei categorii aparţin.

Dar unii depӑşesc graniţele unei singure categorii. Ei se numesc Divergenţi. Cei care, dacӑ nu pot fi definiţi, nu pot fi controlaţi. Sistemul este grav ameninţat, iar Divergenţii nu pot fi lăsaţi sa trӑiascӑ…

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Divergent”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 31 martie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Divergent, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  1 aprilie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Care este numele autoarei celebrului roman Divergent care stă la baza filmului?

1. Veronica Roth

2. Isabel Allende

3. Suzanne Collins

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Divergent

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ADRIANA-ELENA DOBRE, RADU TIHON și PAUL KINIS. Felicitări!

18
/12
/13

LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol. Ziarul Metropolis vă invită să-l vedeți duminică, 22 decembrie, ora 20:00, la Godot Café-Teatru. Participând la concurs, puteți câștiga una dintre cele două invitații duble.

08
/12
/13

I-am invitat pe spectatori să ne trimită povestiri care să conţină experienţele lor culturale de la Teatrul Metropolis. Am primit pe adresa redacţiei 28 de povestiri. Patru dintre ele vor fi publicate în Ziarul Metropolis şi vor primi invitaţii la „Lecţia de violoncel“, cu Radu Beligan.

Pagina 2 din 712345...Ultima »