Dom Hemingway, cu Jude Law şi Mădălina Ghenea. Câştigă două invitaţii!
https://www.ziarulmetropolis.ro/dom-hemingway-cu-jude-law-si-madalina-ghenea-castiga-doua-invitatii/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Dom Hemingway“, valabile timp de două săptămâni, începând cu 29 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Liliana Matei|26 noiembrie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Dom Hemingway“, valabile timp de două săptămâni, începând cu 29 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-şi toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway (Jude Law) e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-şi lua ce i se cuvine… şi încă ceva în plus!

Dom Hemingway pornește la drum împreună cu tovarășul său cel mai bun, Dickie (Richard E. Grant), îi face o vizită fostul său șef interlop, dl. Fontaine (Demian Bichir), care acum locuiește în sudul Franței, pentru a-și revendica recompensa.

Dar, după ce trece printr-un accident de mașină și întâlnește o femeie fatală, interpretată de Mădălina Ghenea, Dom își dă seama că prioritatea lui este să reia legătura cu fiica lui, Evelyn (Emilia Clarke), pe care nu a mai văzut-o de prea mult timp. Însă Dom va face ce știe el mai bine: să dea peste cap viețile tuturor celor din jurul său…

Participă la concurs, pentru a câştiga invitaţii la Dom Hemingway!

Până vineri, 29 noiembrie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru două invitaţii duble.

Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 29 noiembrie, în jurul orei 10.30, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă timp de două săptămâni, începând cu 29 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 18.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătoarele celor două invitaţii duble sunt Florina Gomoescu şi Oana Picerea. Felicitări!

Foto din Dom Hemingway – captură film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.