Doua liniute, un nou spectacol cu Marius Manole. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/doua-liniute-un-nou-spectacol-cu-marius-manole-castiga-o-invitatie/

Spectacolul de teatru „Doua liniute“ va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22.00, la Godot-Café-Teatru, str. Blănări nr 14. Participă la concurs şi câştigă o invitaţie pentru două persoane!

Un articol de Judy Florescu|26 noiembrie 2013

Spectacolul de teatru „Doua liniute“ va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22.00, la Godot-Café-Teatru, str. Blănări nr 14. Participă la concurs şi câştigă o invitaţie pentru două persoane!

Două liniuțe este prima piesă de teatru cu substrat educational adresată tinerior, și mai cu seamă tinerelor femei, care trebuie să fie corect informate cu privire la grija față de corpul lor, în special din anii fragezi și deloc foarte conștienți ai perioadei adolescentine.

Sâmbătă noaptea, patru actori vor alerga din patru teatre diferite ale Bucureștiului pentru a juca noua piesă scrisă și regizată de Lia Bugnar, „Două liniuțe“, la Godot Café Teatru.

Distribuția spectacolului este formată din Medeea Marinescu, Marius Manole, Cătălin Babliuc, Ilinca Manolache, Istvan Teglas, Anghel Damian și Irina Antonie.

„Două liniuţe“ este o comedie dulce-amară despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre bănci, gânduri stinghere și alte lucruri neașteptate care au multe de povestit.

Citiţi şi: Marius Manole – „Joc din frica de a nu avea ce juca mâine“

Actorii români joacă 2-3 spectacole pe zi atât în teatrele de stat, cât și în cele independente.

Înainte de premiera „Două liniuțe“, în aceeași zi, Medeea Marinescu şi Marius Manole joacă spectacolul „Fă-mi loc“, tot la Godot, de la ora 15.00. Ilinca Manolache are spectacolul „Voiajul domnului Perrichon“ la Teatrul Bulandra, Sala Izvor. Istvan Teglas joacă în „Ascensiunea lui Arturo Ui“, poate fi oprită la Teatrul Odeon. Marius Manole are „Sinucigașul“ la Teatrul Național Bucureşti, de la ora 19.30, actorul jucând trei spectacole consecutive într-o singură zi, un record pe care l-a stabilit de anul trecut.

Doua liniute

Lia Bugnar este la a doua premieră teatrală într-un teatru independent în ultima săptămână din luna noiembrie, prima fiind un spectacol coupe, „Aici nu se simte“ şi „Oase pentru Otto“, două piese scrise și regizate de actriță, în care şi joacă împreună cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Green Hours.

Citiţi şi: Lia Bugnar: „Teatrul e o minciună foarte adevărată atunci când e spusă bine“

Din distribuţia spectacolului „Două liniuțe“ mai fac parte actorii: Cătălin Babliuc, premiat pentru cel mai bun rol masculin la Festivalul Undercloud, pentru rolul din „7 dintr-o lovitură“, piesă scrisă și regizată de Lia Bugnar; Anghel Damian – câștigător al premiului Revistei Yorick și premiului Festivalului Comediei românești festCO la Gala Tânărului Actor de la Costinești de anul acesta; Irina Antonie, care joacă în spectacolul „Pisica Verde“, premiat la aceeaşi gală de Ziarul Metropolis, lucru care a însemnat includerea spectacolului în stagiunea 2013-2014 a Teatrului Metropolis.

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la Doua liniute!

Până vineri, 29 noiembrie, la ora 16.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi vineri, 29 noiembrie, în jurul orei 16.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Doua liniute“, programat la Godot-Café-Teatru sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22.00.

Concursul s-a încheiat. Câştigătoarea invitaţiei duble este Irina Stănescu. Felicitări!

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Godot-Café-Teatru, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei.

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]