Editura All prezintă la DaKINO cărţi care au devenit filme
https://www.ziarulmetropolis.ro/editura-all-prezinta-la-dakino-carti-care-au-devenit-filme/

În perioada 3-7 aprilie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la Festivalul Internaţional de Film DaKINO, ediţia a 22-a, cu o ofertă de 50 de titluri, majoritatea având ecranizări nominalizate şi premiate la importante festivaluri internaţionale de film.

Un articol de Andrada Văsii|1 aprilie 2013

În perioada 3-7 aprilie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la Festivalul Internaţional de Film DaKINO, ediţia a 22-a, cu o ofertă de 50 de titluri, majoritatea având ecranizări nominalizate şi premiate la importante festivaluri internaţionale de film.

„Kamceatka“, de Marcelo Figueras (nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin), „Discursul regelui“ (imagine din film cu Colin Firth, foto sus), de Peter Conradi şi Mark Logue (8 nominalizări şi 4 premii Oscar, un premiu şi 6 nominalizări la Globul de Aur, 7 premii şi 7 nominalizări BAFTA, 3 premii şi 2 nominalizări Academia Europeană de Film), „Sus, în aer“, de Walter Kirn (5 nominalizări Oscar, 4 nominalizări şi premiul pentru cel mai bun scenariu la Globul de Aur, 4 nominalizări şi premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat BAFTA), „Marioneta“, de Robert Harris (film premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de film de la Berlin, 2010) sunt doar câteva din titlurile pe care le veţi putea găsi în standul ALL.

Cărţile ALL sunt însoţite de discounturi semnificative. La orice carte cumpărată cititorii ALL au 20% reducere, la două cărţi cumpărate 30% reducere, la trei sau mai multe cărţi cumpărate 40% reducere.

Standul ALL din cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO se găseşte în incinta Centrului Cultural Casa Artelor Sector 3, str. Gheorghe Petraşcu nr. 49.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

18
/11
/20

Miercuri, 18 noiembrie, ora 19.30 vă invităm să vizionați lansarea romanului Trenul de Erlingen sau Metamorfoza lui Dumnezeu de Boualem Sansal, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“, traducere din franceză semnată de Mădălina Ghiu. O distopie virulentă, luxuriantă, lumea ei semănând din ce în ce mai mult cu a noastră, noul roman al lui Boualem Sansal avertizează asupra proliferării extremismului religios în zonele fragile ale societății actuale.

13
/11
/20

Nadia Terranova este un nume nou din librăriile din România. Publicată pentru prima dată în limba română, scriitoarea se alătură autoarelor din Italia publicate la noi, dintre care cea mai citită rămâne Elena Ferrante, fenomenul ultimilor ani.

13
/11
/20

Luni, 16 noiembrie, începând cu ora 18.00, va avea loc live, pe pagina de Facebook a Institutului Francez, o masă rotundă, cu ocazia lansării celor două numere ale revistei Secolul 21, consacrate lui George Banu.

11
/11
/20

Autobiografia actriței Maia Morgenstern, „Nu sunt eu”, a apărut la Editura Litera și le oferă cititorilor o incursiune fascinantă în viața uneia dintre cele mai iubite artiste din România.

10
/11
/20

„O scurtă eternitate”, cel mai recent volum semnat de Pascal Bruckner, este o filosofie a longevității bazată nu pe resemnare, ci pe curaj. O reinventare spectaculoasă a modului nostru de viață.

06
/11
/20

„Bine ai venit în America!” de Linda Boström Knausgård, „Wuhan. Jurnal dintr-un oraș în carantină” de Fang Fang și „Zâmbește” de Roddy Doyle sunt trei dintre cărțile pe care vi le recomandăm în această lună. Două romane a căror acțiune are pe fundal orașul Napoli completează lista.