Episod de desen animat cu peste un miliard de vizionari pe YouTube
https://www.ziarulmetropolis.ro/episod-de-desen-animat-cu-peste-un-miliard-de-vizionari-pe-youtube/

Un episod din serialul de desene animate rusesc „Maşa şi Mişka”, de mare succes în toată lumea, care povesteşte aventurile unei fetiţe şi ale unui urs, a depăşit un miliard de vizionări pe YouTube. În episodul numit „Maşa-Kaşa”, fetiţa descurcăreaţă pregăteşte caşă (cereale fierte în apă sau lapte, foarte populare la micul dejun), pe care le-o oferă tuturor animalelor din pădure.

Un articol de Petre Ivan|23 decembrie 2015

Episodul a fost vizionat de 1,021 miliarde de ori pe site-ul american de când a fost postat, în 2012.

„Nu ne așteptam să avem un asemenea rezultat atât de repede”, a spus Dmitri Loveiko, coproducător al serialului, intervievat de AFP. „Sperăm ca de acum tot mai multor copii să le fie pe plac cașa”, a spus el zâmbind.

Creat în 2009 de studiourile ruse Animaccord, serialul „Masha i Medved” (Mașa și ursul), cu episoade de câte șapte-opt minute, este difuzat în rusă și multe alte limbi.

Studiourile au provocat îngrijorare în rândul părinților anunțând că vor difuza ultimul episod, dar au revenit apoi asupra deciziei și un nou episod urmează să fie lansat până la sfârșitul anului.

Cu ocazia KidScreen Summit, cel mai important salon american de programe pentru tineret, organizat la Miami în februarie 2015, „Mașa și Mișka” a primit premiul pentru cel mai bun serial de desene animate.

Mașa, o fetiță isteață și veselă, singurul personaj care vorbește și singura ființă umană din film, și ursul, ținta glumelor sale proaste, alcătuiesc o irezistibilă pereche comică.

Potrivit Animation Magazine, revistă americană consacrată desenelor animate și efectelor speciale, „Mașa și Mișka” figurează pe lista celor 250 de seriale de animație care pot deveni clasice în domeniu.

Foto:  Mașa și Mișka , un miliard de vizionari – youtube

10
/07
/20

De vineri, 10 iulie, timp de zece zile, cele mai recente documentare de mediu, din 14 țări, vor fi difuzate gratuit, în premieră națională, pe online.pelicam.ro, în cadrul celei de-a 9-a ediții Pelicam - Festivalul Internațional de Film despre Mediu și Oameni, desfășurată exclusiv online.

10
/07
/20

Joi, 16 iulie, de la ora 21.00, în grădina Rezidenței BRD Scena9 (Str. I.L. Caragiale 32), va fi proiectat filmul artistic senegalez „Black Girl”, regizat și scris de Ousmane Sembène, în cadrul programului de proiecții de film în aer liber CINEVARA.

07
/07
/20

PREVIEW Două cinecluburi în aer liber - F-SIDES şi CINEVARA - le oferă cinefililor din Bucureşti şansa să vadă filme realizate de femei şi filme din patrimoniul cinematografiei.

07
/07
/20

Mai bogată ca niciodată în premiere, selecția de filme românești de la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania cuprinde un număr record de 21 de lungmetraje și 16 scurtmetraje, care vor fi proiectate, în prezența realizatorilor, între 31 iulie și 9 august, la Cluj-Napoca.

05
/07
/20

CRONICĂ DE FILM Scris și regizat de Nicolas Bedos, „La Belle Époque” (2019), prezentat anul trecut la Cannes în afara competiției și programat să deschidă ediția amânată din acest a TIFF-ului clujean, este o comedie tipic franceză cu vedete. Eternul subiect al cuplurilor în criză este ambalat puțin diferit, însă fără nimic memorabil.

04
/07
/20

S-a deschis Grădina cu Filme – Cinema & More: film românesc, documentare despre mari coregrafi, muzicieni sau creatori de modă, concerte, teatru, spectacole de improvizație și dezbateri, într-un program special în aer liber.

01
/07
/20

O incursiune în lumea lui Ingmar Bergman, creionată de scriitoarea norvegiană Linn Ullmann, fiica regizorului, în romanul „Neliniște”, publicat în 2015 și apărut recent și în limba română, la Editura Polirom.

30
/06
/20

OPINIE Desfăşurată în aer liber, după o amânare de trei luni din cauza pandemiei, gala Premiilor Gopo a avut câştigători previzibili. Deşi inevitabil mai puţin spectaculos ca de obicei, evenimentul a fost important prin simplul fapt că s-a desfăşurat şi că le-a permis câtorva sute de cineaşti să se reîntâlnească, într-un context dificil pentru filmul românesc.

30
/06
/20

Drama suedeză „Beartown/Scandalul” va avea premiera în toate teritoriile HBO Europe, în această toamnă. Serialul, bazat pe romanul bestseller al lui Fredrik Backman, este regizat de Peter Grönlund și îi are în rolurile principale pe Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Tobias Zilliacus, Miriam Benthe și Oliver Dufaker.

29
/06
/20

Cele mai noi filme distribuite pe ecranele din România de către Independența Film se văd la TIFF (31 iulie - 9 august, Cluj), în timp ce contul de Vimeo al casei de distribuție primește titluri de referință, producții prezentate și premiate la Cannes.

Pagina 1 din 26412345...102030...Ultima »