Evenimentul caritabil Munteanu Fest 8 a strâns 8.000 lei pentru Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate
https://www.ziarulmetropolis.ro/evenimentul-caritabil-munteanu-fest-8-a-strans-8-000-lei-pentru-grivita-53-primul-teatru-construit-de-la-zero-de-comunitate/

Aproximativ 200 de persoane au participat pe data de 15 octombrie la Expirat Halele Carol din Bucureşti la un eveniment-maraton caritabil ce s-a întins pe o durată de peste 6 ore.

Un articol de |18 octombrie 2024

5 artiști de pe scena muzicală din România au luat parte pro bono la Munteanu Fest 8: Ana Coman, D-L Goe, Prima Dragoste, Andra Andriucă și Marinov.

Suma de 8.000 lei a fost strânsă din încasările și din donațiile obținute în urma acestei ediții atât prin biletele achiziționate online din rețeaua iabilet.ro cât și la intrare în seara evenimentului. Ea va fi donată în totalitate către Asociația Culturală Grivița 53. În plus, au existat mulți susținători care au donat în timpul festivalului bani direct pe site-ul proiectului: www.grivita53.ro.

A 8-a ediție a Munteanu Fest a fost cu și despre oameni frumoși și inimoși. Și aș dori să-i amintesc pe această cale pe oamenii faini, prietenii și cunoscuții din fața scenei care au participat și au susținut cauza, pe artiștii care s-au perindat rând pe rând pe scenă sau la pupitrul de DJ și care ne-au încântat urechile și inimile, pe cei de la Expirat Halele Carol care au găzduit impecabil festivalul și mai ales pe Chris Simion-Mercurian și Tiberiu Mercurian de la Grivița 53 care își doresc tare mult să construiască acest teatru. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o mobilizare exemplară din partea tuturor. Și mă bucur că s-a strâns o sumă așa mare de bani în urma evenimentului caritabil. De asemenea, doresc să le mulțumesc partenerilor și prietenilor de la iaBilet care m-au ajutat mult cu partea de promovare, cu sistemul de ticketing pus la dispoziție fără costuri suplimentare, dar și tuturor partenerilor media și susținătorilor ce au promovat intens evenimentul de-a lungul ultimelor săptămâni. Pentru mine a fost impresionant să văd atâta solidaritate din partea oamenilor din jur pentru a susține o cauză.” – a spus Bogdan Munteanu, organizatorul evenimentului.

Toți participanții care au achiziționat un bilet la eveniment au beneficiat de acces la maratonul muzical, dar, totodată, au donat automat suma aferentă biletului către Asociația Culturală Grivița 53.

Toate detaliile despre această ediție a Munteanu Fest ce tocmai s-a încheiat pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment.

 

28
/02
/24

Asociația Tangent, în parteneriat cu Teatrul Excelsior, Teatrul Național „I.L. Caragiale”, Casa Kerim și LiterNet, a lansat miercuri, 21 februarie, un open call pentru actori și actrițe din București, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, pentru formarea distribuției spectacolului EMAUS, după romanul omonim al scriitorului italian Alessandro Baricco.

15
/01
/24

Teatrul Maghiar de Stat Cluj își ia cu tristețe rămas bun de la actorul András Csíky, laureat al premiilor Kossuth și Jászai Mari, distins cu Premiul UNITER pentru întreaga activitate, care s-a stins din viață în data de 13 ianuarie 2024, la vârsta de 94 de ani

04
/09
/23

Care-i faza cu muzica, adolescenții, societatea? La aceste întrebări își propune să răspundă Arhiva de Sunet în noul sezon al podcastului Arhiva de Sunet – Arhiva ZET, derulat alături Asociația Minitremu și Studiourile Ferentari, ce explorează rolul muzicii în viața noilor generații, din perspectiva adolescenților și tinerilor din Timișoara și București

27
/07
/23

Corina Chiriac, una dintre legendele muzicii românești, va urca în septembrie pe scena celui mai important eveniment din industria muzicală - Mastering The Music Business. Aceasta va sta de vorbă cu Dan Fințescu, unul dintre organizatorii MMB și moderatorul principal al evenimentului, cu care va povesti despre cei 50 de ani de carieră, despre momentele definitorii, despre decizii, inspirație și dificultăți, despre succes și lumea artistică a anilor trecuți.

28
/11
/21

Arta autentică începe dincolo de convenții și dincolo de granițe. Dincolo de teze, ipoteze și antiteze, ea se întrezărește uneori limpede, alteori vag, ca printr-una dintre multele ferestre de la privești, în decursul unei vieții, lumea din jur.

13
/09
/21

„OrfEU şi EUridice”, spectacol din proiectul Trei Apropouri pe Bulevard, creat de Obor Productions şi finanţat de ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021, vă așteaptă joi, 16 septembrie, de la ora 18.00, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara.

25
/11
/17

Țin minte exact ziua în care mi-am dat seama că nu am văzut-o niciodată pe Stela Popescu. M-a surprins foarte tare această constatare, fiindcă trăiam convins că o știu dintotdeauna. Poți cunoaște un om pe care nu l-ai văzut niciodată?

18
/04
/17

Reuniunea generală de primăvară a Rețelei internaționale pentru arte performative contemporane (IETM) la București se desfășoară între 20 și 23 aprilie 2017.

14
/10
/16

Premiul Nobel pentru Literatură ar trebui să deschidă o discuție îndelung ocolită: are literatura granițe - de ce ar avea? Judecând după furia cu care românii au și de această dată păreri, ai spune că trăim în mijlocul celui mai citit popor european. Să ne relaxăm: nu e chiar așa, ba chiar dimpotrivă.

02
/03
/16

“Eu am rimat întotdeauna cu Teatrul «L.S. Bulandra» din Bucureşti”, îi plăcea Rodicăi Tapalagă să spună adesea. A fost Zoe din “O scrisoare pierdută”, Didina Mazu din “D’ale Carnavalului”, Sophie din “Dimineaţa pierdută”, Elena Andreevna din “Unchiul Vanea”. Este actriţa care se simțea feminină, iubită, frumoasă, puternică, atunci când era pe scenă.

23
/04
/15

TV5MONDE difuzează, în această seară, de la ora 19.30, un interviu în exclusivitate acordat de Brigitte Bardot. Este prima apariție televizată din ultimii 12 ani a acestei controversate actriţe – “icoană absolută”, un interviu „fără tabuuri și concesii”, cum anunţă realizatorii francezi.