Exercițiu de protecție împotriva incendiului, pe 18, 19, 20 ianuarie, la Teatrul Metropolis
https://www.ziarulmetropolis.ro/exercitiu-de-protectie-impotriva-incendiului-pe-18-19-20-ianuarie-la-teatrul-metropolis/

Pentru siguranţa desfăşurării spectacolelor, Teatrul Metropolis îşi anunţă spectatorii că în zilele de 18, 19 şi 20 ianuarie, între orele 11.00 şi 13.00, se va desfăşura un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren pe strada Mihai Eminescu nr. 89, care va fi blocată doar pe timpul exerciţiului.

Un articol de Ziarul Metropolis|15 ianuarie 2016

Exercițiul la care participă detaşamentul de Pompieri din Obor (3 autospeciale, 17 cadre militare) şi personalul Teatrului Metropolis are ca scop pregătirea angajaţilor instituţiei privind protecţia împotriva incendiilor.

Acest exerciţiu se desfăşoară în conformitate cu secţiunea a VI-a, art. 19 lit. K din LEGEA 307/2006.

Seara, spectacolele vor avea loc conform programul afişat pe site-ul teatrului şi pe uşa instituţiei.

06
/06
/20

Tinerilor artişti lirici care-şi dedică viaţa Artei Sacre a Cântului, tuturor brăilenilor, ca şi publicului de pretutindeni, care împreună cu noi trăieşte de un sfert de secol bucuria imensă a marii muzici, cinstind memoria legendarei soprane Hariclea Darclée, sutelor de mii de telespectatori care îndrăgesc emisiunile consacrate Festivalului, Concursului Internaţional de Canto şi Cursurilor mele de Măiestrie Artistică le trimit acest mesaj de iubire în speranţa că ne vom reîntâlni cât mai curând.

06
/06
/20

După această perioadă în care toată activitatea artistică a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova s-a desfășurat în locul de joacă online #teatruncasACASAteatru, a venit și momentul în care actorii și echipa Naționalului își reiau activitatea și pun primii pași pe scenă, respectând toate măsurile de siguranță impuse de actualele condiții de funcționare a instituțiilor de spectacol.

06
/06
/20

Deschiderea teatrelor din România spre publicul lor este deja posibilă de câteva zile. Aflat printre primii care şi-au asumat curajul propunerii unor evenimente în aer liber, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, îşi invită publicul deja în acest week-end în parcul din faţa teatrului, pentru a participa la două concerte, dând semnalul reînsuflețirii vieții culturale constănțene, după o perioadă dificilă și neobișnuită în care lumea a încetat să mai funcționeze după regulile obișnuite.

03
/06
/20

Muzeul Naţional Cotroceni vine în întâmpinarea publicului pasionat de artă şi istorie, reluând din data de 2 iunie 2020 şi activitatea expoziţională. Un proiect cultural valoros, expoziția „Casa Regală a României, păstrătoare și promotoare a tradițiilor românești”, este inclus de astăzi în circuitul de vizitare al muzeului.

03
/06
/20

Joi, 4 iunie 2020, de la ora 19.00, în cadrul stagiunii online, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de Cristian Măcelaru, va avea în program lucrările „Amurg de toamnă” de Alfred Alessandrescu, „Poemul iubirii şi al mării” de Ernest Chausson și „Simfonia nr. 2”, în mi minor, op. 27 de Serghei Rahmaninov. Solistă este mezzosoprana Aura Twarowska.

Page 1 of 88912345...102030...Last »