Expoziţia de fotografie „Regele Mihai. O copilărie fericită”, la TNB
https://www.ziarulmetropolis.ro/expozitia-de-fotografie-regele-mihai-o-copilarie-fericita-la-tnb/

Vernisajul expoziţiei de fotografii „Regele Mihai. O copilărie fericită” va avea loc, marţi, 7 iunie, la ora 18.00, la TNB, în foaierul Sălii Media, unde vor fi expuse 40 de panouri fotografice cu imagini din timpul copilăriei Regelui Mihai.

Un articol de Petre Ivan|2 iunie 2016

Expoziţia, care prezintă fotografii ce provin din colecţia Familiei Regale a României, colecţia Academiei Române şi colecţia „Luiza Berman”, este itinerată în ţară şi străinătate.

La vernisajul la care va  participa şi ASR Principesa Maria vor lua cuvântul directorul TNB, Ion Caramitru, istoricul dr. Georgeta Filitti, Preşedintele ICR, dr. Radu Boroianu, jurnalista Adina Ştefan.

Expoziţia este realizată de Asociaţia România Culturală în parteneriat cu: Institutul Cultural Român, Teatrul Naţional Bucureşti, Biblioteca Academiei Române, Muzeul Naţional Peleş, Muzeul Judeţean de Istorie Braşov, Muzeul Ţării Făgăraşului „Valter Literat”, Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi şi Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.

123 1234

Foto: Expoziţia de fotografie „Regele Mihai. O copilărie fericită” – casa-regala.blogspot.com

09
/02
/24

mind-moving, programul de terapie prin artă inițiat și organizat de Indie Box, în parteneriat cu NOPA - Societatea Norvegiană a Compozitorilor și Textierilor, Asociația Entuziart și Profeti ART SRL, ajunge la finalul perioadei de implementare și își încheie călătoria cu un eveniment special, dedicat publicului larg, cu intrare liberă, pe 21 februarie, de la 18:30, la Arcub - Hanul Gabroveni (str. Lipscani, nr. 84 - 90).

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

Considerat, de critici, dar și de iubitorii de artă, poate cel mai cunoscut și mai bine cotat artist român contemporan la nivel internațional, Adrian Ghenie revine într-o licitație din România cu o lucrare amplă și expresivă.

02
/02
/24

Jurnalismul de investigație din Balcani, Europa Centrală, țările Parteneriatului Estic, precum și Cipru și Malta, a întâmpinat numeroase provocări în ultimii ani. În multe țări din regiune, peisajul media este plin de (auto-)cenzură, iar inițiativele independente și critice sunt insuficiente. Jurnaliștii se confruntă deseori cu amenințări, hărțuire și acțiuni legale, ceea ce le restricționează tot mai mult capacitatea de a documenta și raporta problemele acute din societatea actuală.