Facultatea de Teatru – Teatrologie, cursuri de pregătire gratuite
https://www.ziarulmetropolis.ro/facultatea-de-teatru-teatrologie-cursuri-de-pregatire-gratuite/

Cei care îşi doresc o carieră în instituţii de spectacol, teatru, televiziune, radio, presă scrisă sau năzuiesc să devină critici, manageri, organizatori de evenimente, specialişti PR, secretari literari, consilieri artistici, impresari, producători, cercetători, profesori, jurnalişti TV şi radio, sunt aşteptaţi la UNATC I.L. Caragiale.

Un articol de Petre Ivan|10 Martie 2016

Absolvenții instituţiei își desfășoară activitatea în țară și străinătate, în instituții publice de cultură (teatre, operă, operetă, muzee, biblioteci, așezăminte culturale), mass media, edituri, firme de publicitate, structuri și organizații guvernamentale (Ministerul Culturii, Institutul Cultural Român), organizații neguvernamentale, învățământul preuniversitar și universitar.

Teatrologie – Management cultural, Jurnalism teatral (licență – 3 ani)

Teatrologie – Management și Marketing cultural (master – 2 ani)

CURSURI GRATUITE în perioada 19 martie – 9 aprilie, la sediul UNATC – str. Matei Voievod nr. 75-77. Persoană de contact: conf.univ.dr. Maria Zărnescu, e-mail: maria_zarnescu@hotmail.com.   

Mai multe informatii pe www.unatc.ro.

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »