Fanii serialului “Anatomia lui Grey” fac petiţie pentru… învierea lui Derek Shepard
https://www.ziarulmetropolis.ro/fanii-serialului-anatomia-lui-grey-fac-petitie-pentru-invierea-lui-derek-shepard/

Fanii seriei “Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” au lansat o petiţie prin care cer producătorilor să îl readucă în acest show TV pe Derek Shepard, un personaj interpretat de actorul Patrick Dempsey, care a murit în urma unui accident de automobil, în cel mai recent episod al serialului.

Un articol de Petre Ivan|28 Aprilie 2015

Fanii acestui serial TV, care se bucură de o popularitate deosebită, au fost extrem de supăraţi după ce personajul interpretat de actorul american Patrick Dempsey a fost ucis în urma unui accident de automobil, în cel mai recent episod al show-ului TV, difuzat de postul ABC pe 23 aprilie.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului neurochirurg Derek “McDreamy” Shepherd timp de 11 sezoane în acest show TV.

O telespectatoare americană a fost atât de supărată, încât a lansat o petiţie online, prin care a cerut creatoarei serialului, Shonda Rhimes, să îl “reînvie” pe Derek Shepherd şi să îl readucă în serial.

Petiţia, lansată de Courtney Williams pe site-ul Change.org, se intitulează “Aduceţi-l pe doctorul «McDreamy» înapoi!” şi a fost semnată deja până la ora publicării acestor informaţii de peste 15.500 de persoane.

Petiţia conţine un text care se adresează Shondei Rhimes, producătorilor postului ABC şi actorului Patrick Dempsey.

“Aici e vorba de ceva foarte important, pentru că nu poţi să îi laşi pe oameni să investească sentimente vreme de un deceniu într-un anumit personaj şi, apoi, să îl ucizi în acest fel”, se afirmă în debutul acestui text publicat online.

“Există oameni în lumea asta care donează sânge şi organe, încercând să salveze vieţi, dorindu-şi să devină doctori, iar toate aceste lucruri se întâmplă pentru că au fost fani ai acestui serial de televiziune. Nu ne dezamăgiţi în felul acesta! Ne-aţi distrus complet!”, a adăugat iniţiatoarea petiţiei.

“Oamenii nu mai dorm şi nu mai mănâncă din cauza acestei întorsături tragice a evenimentelor, iar tu nu eşti aici pentru a-i ajuta, într-un fel sau altul”, a adăugat creatoarea petiţiei, adresându-i-se personajului interpretat de Patrick Dempsey.

Personajul interpretat de Patrick Dempsey, un medic specializat în neurochirurgie, a fost lovit de un automobil în episodul intitulat “How to Save a Life”, difuzat pe 23 aprilie de postul american. În urma accidentului, medicul Derek Shepherd se află în moarte cerebrală, iar soţia sa, Meredith Grey, interpretată de actriţa Ellen Pompeo, decide să îl deconecteze de la sistemele de întreţinere a funcţiilor vitale.

Joi, postul ABC a anunţat că va amâna difuzarea episodului din 30 aprilie a noului show creat de Shonda Rhimes, thrillerul politic “Scandal”, pentru a difuza un episod special cu o durată de două ore din serialul “Anatomia lui Grey”, creat în semn de omagiu adus personajului jucat de Patrick Dempsey. Episodul de săptămâna viitoare este promovat printr-o secvenţă în care personajul jucat de Ellen Pompeo le spune prietenilor şi colegilor ei că Derek Shepherd a murit.

Patrick Dempsey nu este primul personaj principal din “Anatomia lui Grey” care părăseşte acest serial. Actorii Katherine Heigl, Isaiah Washington, T.R. Knight, Eric Dane, Chyler Leigh şi, cel mai recent, Sandra Oh, au părăsit la rândul lor în ultimii ani distribuţia show-ului.

Ultimul episod din cel de-al 11-lea sezon al serialului “Grey’s Anatomy” va fi difuzat de postul ABC pe 14 mai.

Serialul “Anatomia lui Grey”, produs de studiourile ABC, este câştigătorul a 37 de premii internaţionale, dintre care două Globuri de Aur.

Foto: Anatomia lui Grey – cinemagia

10
/12
/18

A 22-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc CineMAiubit și-a desemnat câștigătorii sâmbătă, 8 decembrie 2018, într-o atmosferă emoționantă și plină de exuberanță. Premiul pentru cel mai bun film a revenit peliculei belgiene PABLO, în regia lui Sergio Guataquira Sarmiento.

10
/12
/18

METROPOLIS VIRAL. Filmul "Avengers: Endgame" bate recorduri chiar înainte de apariția sa în cinematografe. Lansat pe 7 decembrie, trailerul de aproape două minute și jumătate a înregistrat 289 milioane de vizualizări pe YouTube, Facebook și Twitter,  devenind cel mai vizionat trailer în primele 24 de ore de la lansare.

10
/12
/18

Bucharest Art Film Festival (BAFF) va proiecta în perioada 10-12 decembrie filme de(spre) artă la Galeria Halucinarium, din Calea Giulești 14. Art Film Festival încearcă la această a III-a ediție să creeze experiența ideală destinată publicului de cinema și zone conexe, aducându-l într-o galerie de artă timp de 3 seri. Programul fiecărei zile începe la ora 19:00, intrarea la proiecții fiind liberă în limita locurilor disponibile.

09
/12
/18

TOP Am ales cele mai relevante filme românești ale anului, din cele 25 de titluri de ficțiune care au ajuns în 2018 în cinematografe. Nu a fost un an rău: cinema-ul românesc a continuat să impresioneze în festivaluri, iar unul dintre filme, „Moromeții 2”, a stabilit chiar un record de spectatori.

07
/12
/18

CRONICĂ DE FILM Cu fizicul său firav, care sugerează o supunere cvasi-reflexă față de ceilalți, și cu chipul său caraghios, aproape imperturbabil dacă nu ar fi străpuns uneori de câte un zâmbet forțat, Marcello setează din start atmosfera de comedie neagră ce domină noul film al italianului Matteo Garrone, „Dogman” (2018).

07
/12
/18

Filmul Belgian GIRL, nominalizat la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin, va deschide Oscar Weekend (18 - 20 ianuarie 2019, Cinema Elvire Popesco). "Oscar Weekend" are loc înaintea anunțării nominalizărilor la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar (22 ianuarie), trofeele Oscar 2019 urmând să fie acordate în cadrul Galei din 24 februarie 2019. 

07
/12
/18

Cea de-a 12-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT pune reflectoarele pe Portugalia, cu două programe a câte cinci scurtmetraje reunite sub titlul Focus Portugalia. Primul program, The Heart and the Body, va fi proiectat sâmbătă, 15 decembrie, iar cel de-al doilea, On Politics, va putea fi văzut duminică, 16 decembrie, ambele la ora 16.30, la Cinema Muzeul Țăranului.

07
/12
/18

Filmul „Vice” al lui Adam McKay, o dramă despre fostul vicepreşedinte Dick Cheney, cu Christian Bale, Sam Rockwell, Steve Carell şi Amy Adams în distribuţie, a primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur. La categoria miniserial sau film de televiziune cele mai multe nominalizări, în număr de 4, le-a primit „The Assassination of Gianni Versace”.

06
/12
/18

În timpul Războiului Rece, undeva între Polonia stalinistă, ruinată de cel de-al doilea război mondial, și Parisul boem al anilor ’50, un muzician înnebunit după libertate și o tânără cântăreață pătimașă trăiesc o iubire imposibilă, într-o perioadă istorică imposibilă. Îi desparte totul: trecutul lor, temperamentul, caracterul, ideile lor politice, imperfecțiunile fiecăruia și inevitabilele lovituri ale sorții. Cu toate acestea, sunt în mod fatal condamnați să fie împreună.

05
/12
/18

"Amintirile nu aparţin numai trecutului. Ele ne determină viitorul." - Jeff Bridges. Câștigător al unui Oscar în 2010, pentru prestația din “Crazy Heart”, actorul american Jeff Bridges a împlinit, ieri, 69 de ani. 

05
/12
/18

În premieră la Digi Life (6 decembrie, ora 21:00), „Martorul 248”, un documentar despre dreptul la educație - În România, abandonul școlar este îngrijorător, iar în lipsa experiențelor de învățare adecvate, copiii din zonele sărace  rămân captivi în mediul familial marcat de privațiuni, ostil dezvoltării lor. Copiii din zonele cele mai sărace încep școala fără noțiuni de bază, cum ar fi abilitatea de a identifica cifrele sau culorile.

05
/12
/18

Tânărul critic de film Victor Morozov, care studiază în Franţa, scrie despre cinema-ul unuia din cei mai interesanţi regizori francezi ai momentului, Mikhaël Hers, prea puţin cunoscut în România.

04
/12
/18

ANALIZĂ Deși doar câteva își găsesc loc în sălile de cinema, în distribuții limitate care adună cel mult două mii de spectatori, documentarele românești merită o mai mare atenție. Este un cinema interesat în special de personaje carismatice, cu vieți ieșite din comun, și mai puțin de realități sociale sau politice.

03
/12
/18

A 22-a ediție a Festivalului Internațional de Film Studențesc CineMAiubit, manifestare devenită o tradiție a UNATC „I.L.Caragiale”, va debuta pe 4 decembrie, ora 19:00, Sala Atelier din cadrul UNATC. Intrarea este gratuită.

01
/12
/18

Cea de-a 12-a și ultima ediție a Festivalului Internațional de Film NexT va avea loc în perioada 14-17 decembrie, la Cinema Muzeul Țăranului din București, și marchează încheierea unui capitol important din povestea filmului românesc.

Page 1 of 22412345...102030...Last »