Festivalul de teatru urban, în grădina Quantic Pub
https://www.ziarulmetropolis.ro/festivalul-de-teatru-urban-in-gradina-quantic-pub/

Festivalul de teatru urban #teatrusubluna programează alte două serii de spectacole şi concerte, în perioadele 22 – 24 iulie şi 29 – 31 iulie, în aer liber, în grădina Quantic Pub, din zona Grozăveşti. În partea a doua a festivalului, vor putea fi vizionate nu mai puţin de 20 de spectacole şi evenimente.

Un articol de Petre Ivan|20 Iulie 2016

Ediția de anul acesta a festivalului organizat de Teatrul InDArt și conceput de regizorul Bogdan Gagu a adus deja în fața publicului 20 de spectacole de teatru independent, teatru pentru copii, improvizație, piese ale studenților și absolvenților de teatru, precum și concerte de jazz și blues și expoziții de arte vizuale.

La sfârșitul acestei săptămâni, publicul bucureștean va avea ocazia să vadă câteva spectacole deosebite:  vineri – super-comedia Soț de vânzare, cu actorii Marius Gâlea, Ana Odagiu și Maria Radu,  sâmbătă – un show de improvizație cu trupa Grupa Mică și invitații săi, iar duminică,  o nouă reprezentație a piesei RED, după John Logan, în care rolul pictorului Mark Rothko va fi jucat de actorul Cristi Martin, cunoscut publicului și ca artist plastic.

După teatru, spectatorii sunt invitați să prelungească distracția la concerte cu Aeon Blank, Trupa Barter și Alex.

Pentru ultimul week-end al lunii iulie, #teatrusubluna vine cu încă trei propuneri de umor:  vineri, improvizație cu trupa Grupa Mică, într-un show în care spectatorii creează poveștile împreună cu improvizatorii, sâmbătă, teatru – Aventură în patru, o producție InDArt în regia lui Bogdan Gagu, iar duminică, comedia Divorț în ziua nunții, în regia lui Cătălin Stelian-Shanks, un spectacol cerut constant de public încă de la premieră.

Festivalul #teatrusubluna se va închide cu o petrecere în aer liber.

Spectacolele de teatru independent vor începe la ora 20:30 și se vor desfășura în aer liber, în curtea Quantic Pub2, din Grozăvești. Toate informațiile despre program și alte detalii se găsesc pe site-ul www.indart.ro, precum și pe pagina de Facebook a festivalului.

Foto:  Festivalul de teatru urban – www.facebook.com/teatrusubluna

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »