Festivalului de Teatru de la Sibiu 2017. De astăzi se pot achiziționa bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/festivalului-de-teatru-de-la-sibiu-2017-de-astazi-se-pot-achizitiona-bilete/

Primul set de bilete pentru un număr de 50 de reprezentanţii indoor, care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost pus în vânzare luni, de Ziua Mondială a Teatrului, organizatorii făcând public şi programul FITS 2017

Un articol de Petre Ivan|27 Martie 2017

Astfel, de la ora 12, vor fi puse în vânzare biletele pentru 50 de reprezentaţii Indoor, care vor avea loc la FITS 2017.

Teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecţii de film, expoziţii, lansări de carte, conferinţe speciale, spectacole-lectură, ateliere şi spectacole studenţeşti din toată lumea vor fi prezentate la Sibiu în perioada 9 – 18 iunie, când va avea loc Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).Sibiu

Vom avea în jur de 50 de spectacole pe care le punem în vânzare în ziua de 27 martie şi împreună cu aceste bilete punem şi programul Indoor al festivalului. Va mai fi un set de bilete în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor intra în vânzare la începutul lunii mai. Deci vom putea da şansa tuturor doritorilor de frumos din România şi din lume să îşi ia în avans bilete. Îi îndemnăm pe toţi să se grăbească pentru că locurile nu sunt multe. Nu avem spaţii mai mari de 400 de locuri, unele au numai 200. Teatrul însuşi nu are decât 300 de locuri, dar având atât de mulţi invitaţi nu vom putea pune în vânzare decât 200. Toţi cei care doresc să îşi cumpere bilete şi să vadă de la Baryshnikov la Robert Wilson, de la Batsheva la Baletul Andalusian, de la Maria Pagés la Pippo Delbono şi mulţi sibiualţii, sunt invitaţi să îşi cumpere bilete din timp. – Constantin Chiriac.

Preţul biletelor pentru această ediţie a FITS rămân neschimbate şi variază, în funcţie de spectacol, între 10 şi 40 de lei.

Să nu uităm că Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost construit, în primele trei ediţii, în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Aşa a început acest Festival. Prima dată a fost trei zile, apoi încă trei, după aceea au fost cinci zile, dar totdeauna în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Am dorit să arătăm ce înseamnă pentru noi această zi, că poate să producă o naştere care iată, acum se arată a fi cel mai important festival al lumii în domeniul artelor spectacolului. (…) Deci teatrul este această sărbătoare a miracolului, a plăsmuirii, a frumosului şi ne bucurăm că putem să sărbătorim acest lucru împreună. – Constantin Chiriac.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017 va avea loc în perioada 9 – 18 iunie.

Foto: Festivalului de Teatru de la Sibiu  – www.sibfest.ro

21
/02
/19

Omul cel bun din Seciuan de Bertolt Brecht, spectacolul montat de regizorul Andrei Şerban la Teatrul Bulandra, rămâne o parabolă grăitoare despre „omul nou”. I-am putea spune la fel de bine „omul contemporan” sau într-o formulă deja consacrată, „omul recent”.

21
/02
/19

CRONICĂ DE FILM Cu „The Favourite” (2018), grecul Yorgos Lanthimos se instalează confortabil în zona mainstream a cinema-ului de autor. Este cel mai puțin perturbator film al său și, probabil, cel mai relaxat, chiar dacă sunt prezente toate mărcile sale stilistice. O lejeritate și o lipsă de încrâncenare binevenite.

21
/02
/19

“Charleston” (regia Andrei Crețulescu), “Dragoste 1. Câine” (regia Florin Șerban), “Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” (regia Radu Jude), “Moromeții 2” (regia Stere Gulea) și “Pororoca” (regia Constantin Popescu) intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film. Câstigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marți, 19 martie, la Teatrul Național din București. Evenimentul va fi transmis live, începând cu ora 20.00, pe Film Now.

21
/02
/19

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la vernisajul expoziției „UNArte la Antipa’’ care va avea loc vineri, 22 februarie de la ora 14.00, la sediul muzeului din Șoseaua Kiseleff nr. 1.

21
/02
/19

Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, Royal Concertgebouw Amsterdam, artistul care se bucură de dreptul de folosinţă asupra viorii de patrimoniu universal  Stradivarius „Pachoud” din 1694 – va putea fi aplaudat la Sala Radio, într-un concert extraordinar în care se va afla într-o dublă ipostază: de solist și... dirijor!

21
/02
/19

Apoi, lucrurile au luat o întorsătură nedorita. Tati a descoperit că durerile constante pe care le resimtise in ultimele zile in zona toracelui erau semnul unei boli grave, apărută pe fondul stresului și imunității scăzute.

21
/02
/19

De‑acum eram tot timpul împreună, titirelul, mama, tata şi cu mine, titirelul cu toanele lui, noi, ceilalţi trei, cu nelinistile și micile noastre bucurii.

19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

19
/02
/19

Se joacă la Green Hours spectacolul „Această Sonia” – un one-woman show cu Letiția Vlădescu, scris și regizat de Lia Bugnar.

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

Page 1 of 77712345...102030...Last »