Festivalului de Teatru de la Sibiu 2017. De astăzi se pot achiziționa bilete
https://www.ziarulmetropolis.ro/festivalului-de-teatru-de-la-sibiu-2017-de-astazi-se-pot-achizitiona-bilete/

Primul set de bilete pentru un număr de 50 de reprezentanţii indoor, care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost pus în vânzare luni, de Ziua Mondială a Teatrului, organizatorii făcând public şi programul FITS 2017

Un articol de Petre Ivan|27 martie 2017

Astfel, de la ora 12, vor fi puse în vânzare biletele pentru 50 de reprezentaţii Indoor, care vor avea loc la FITS 2017.

Teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecţii de film, expoziţii, lansări de carte, conferinţe speciale, spectacole-lectură, ateliere şi spectacole studenţeşti din toată lumea vor fi prezentate la Sibiu în perioada 9 – 18 iunie, când va avea loc Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).Sibiu

Vom avea în jur de 50 de spectacole pe care le punem în vânzare în ziua de 27 martie şi împreună cu aceste bilete punem şi programul Indoor al festivalului. Va mai fi un set de bilete în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor intra în vânzare la începutul lunii mai. Deci vom putea da şansa tuturor doritorilor de frumos din România şi din lume să îşi ia în avans bilete. Îi îndemnăm pe toţi să se grăbească pentru că locurile nu sunt multe. Nu avem spaţii mai mari de 400 de locuri, unele au numai 200. Teatrul însuşi nu are decât 300 de locuri, dar având atât de mulţi invitaţi nu vom putea pune în vânzare decât 200. Toţi cei care doresc să îşi cumpere bilete şi să vadă de la Baryshnikov la Robert Wilson, de la Batsheva la Baletul Andalusian, de la Maria Pagés la Pippo Delbono şi mulţi sibiualţii, sunt invitaţi să îşi cumpere bilete din timp. – Constantin Chiriac.

Preţul biletelor pentru această ediţie a FITS rămân neschimbate şi variază, în funcţie de spectacol, între 10 şi 40 de lei.

Să nu uităm că Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a fost construit, în primele trei ediţii, în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Aşa a început acest Festival. Prima dată a fost trei zile, apoi încă trei, după aceea au fost cinci zile, dar totdeauna în jurul Zilei Mondiale a Teatrului. Am dorit să arătăm ce înseamnă pentru noi această zi, că poate să producă o naştere care iată, acum se arată a fi cel mai important festival al lumii în domeniul artelor spectacolului. (…) Deci teatrul este această sărbătoare a miracolului, a plăsmuirii, a frumosului şi ne bucurăm că putem să sărbătorim acest lucru împreună. – Constantin Chiriac.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2017 va avea loc în perioada 9 – 18 iunie.

Foto: Festivalului de Teatru de la Sibiu  – www.sibfest.ro

08
/07
/20

Opera Națională Română din Cluj-Napoca anunță primele proiecte prezentate în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României, ce își așteaptă spectatorii la evenimente live în aer liber, pe parcursul întregii veri. Spectacolul de lansare va avea loc vineri, 10 iulie 2020.

08
/07
/20

Proiectul „Comedia acasă la...” continuă cu invitația actorului Dragoș Huluba de a păși pragul casei scriitorului Tudor Arghezi și a soției acestuia, Paraschiva. Gazdă i-a fost Marieta Mihăiță, muzeograf al casei memoriale „Mărțișor”.

07
/07
/20

PREVIEW Două cinecluburi în aer liber - F-SIDES şi CINEVARA - le oferă cinefililor din Bucureşti şansa să vadă filme realizate de femei şi filme din patrimoniul cinematografiei.

07
/07
/20

Mai bogată ca niciodată în premiere, selecția de filme românești de la cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania cuprinde un număr record de 21 de lungmetraje și 16 scurtmetraje, care vor fi proiectate, în prezența realizatorilor, între 31 iulie și 9 august, la Cluj-Napoca.

05
/07
/20

CRONICĂ DE FILM Scris și regizat de Nicolas Bedos, „La Belle Époque” (2019), prezentat anul trecut la Cannes în afara competiției și programat să deschidă ediția amânată din acest a TIFF-ului clujean, este o comedie tipic franceză cu vedete. Eternul subiect al cuplurilor în criză este ambalat puțin diferit, însă fără nimic memorabil.

05
/07
/20

Biblioteca de New Media Art pentru Copii îi invită pe cei mici într-o aventură virtuală educativă și distractivă, care-i poartă prin toate etapele de creare a unei super animații, ajutându-i să înțeleagă, pas cu pas, cum pot deveni chiar ei, din spectatori de desene animate, creatori.

Pagina 1 din 89712345...102030...Ultima »