Filme româneşti în bibliotecile publice din Castilla Y Leon
https://www.ziarulmetropolis.ro/filme-romanesti-in-bibliotecile-publice-din-castilla-y-leon/

Castilla Y Leon este o comunitate autonomã din Spania care beneficiazã prin intermediul Institutului Cultural Român de programul ‘’România în Bibliotecile din Castilla Y Leon’’. Important este faptul cã aceastã zonã geograficã adãposteşte un numãr important de români. Astfel, între 1 februarie şi 8 mai, expoziṭii şi filme româneşti vor poposi la Castilla Y Leon. […]

Un articol de Andrada Văsii|15 februarie 2013

Castilla Y Leon este o comunitate autonomã din Spania care beneficiazã prin intermediul Institutului Cultural Român de programul ‘’România în Bibliotecile din Castilla Y Leon’’. Important este faptul cã aceastã zonã geograficã adãposteşte un numãr important de români. Astfel, între 1 februarie şi 8 mai, expoziṭii şi filme româneşti vor poposi la Castilla Y Leon.

 

Printre filmele prezentate la Castilla Y Leon se vor numãra ‘’Un bulgãre de humã’’ şi ‘’Cocoşul decapitat’’. Astfel, românii din acele zone se vor putea bucura de produse culturale româneşti, iar Castilla Y Leon apare drept un promotor al culturii autentice.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!

15
/05
/22

TIFF propune la ediţia din acest an un Focus Polonia, care cuprinde o selecție a Festivalului Internațional de Film New Horizons din Wrocław, producții contemporane, filme cult  și o retrospectivă Krzysztof Kieślowski.