FITS: Cel mai bun eveniment al anului
https://www.ziarulmetropolis.ro/fits-cel-mai-bun-eveniment-al-anului/

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a primit diploma pentru cel mai bun eveniment al anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference

Un articol de Petre Ivan|24 Mai 2014

Cel mai important eveniment în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România a acordat prin votul juriului și al publicului premiul pentru cel mai bun eveniment al anului, ex-aequo, Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Festivalului George Enescu.

FITSDiploma și trofeul pentru acest premiu au fost înmânate de Lucian Boronea, Accent Travel.

„Acesta este cel de-al doilea premiu oferit Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu în cadrul acestei gale și demonstrează încă o dată cum o comunitate poate fi întărită prin cultură şi cum poate găsi strategii inovatoare şi creatoare, modele şi parteneriate, apte de a integra cultura în procesul de regenerare urbană. Festivalul pune cultura în centrul vieţii oraşului şi caută în ea inspiraţie pentru a conduce comunitatea spre viitor”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

Foto cu FITS şi Lucian Boronea – www.sibfest.ro

25
/03
/19

Se joacă la Teatrelli spectacolul „Oxygen”, cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, după un text de Ivan Vîrîpaev. „Oxygen” îmbină mai multe arte (e și teatru, e și dans, e și muzică, e și o simfonie de proiecții video) – e un puzzle puternic în fiecare dintre piesele sale.

25
/03
/19

Opera Națională București prezintă sâmbătă, 30 martie 2019, și duminică, 31 martie 2019, premiera spectacolului „Tosca” de Giacomo Puccini. Regia, decorul, costumele și light design-ul poartă semnătura lui Mario De Carlo. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare. Corul Operei Naționale București va fi pregătit de către Daniel Jinga, iar corul de copii de către Smaranda Morgovan. Asistenți de regie Claudia Machedon și Paula Gherghe.  

25
/03
/19

“Între pasiune şi suferinţă asemănarea este atât de mare încât, de-a lungul timpului, oamenii au ajuns să le confunde şi să le boteze cu acelaşi cuvânt: patimă, a pătimi. O ironie filologică.” – Ana Blandiana . Astăzi, de Buna Vestire, una dintre cele mai graţioase şi puternice voci din poezia feminină românească împlineşte 77 de ani.

22
/03
/19

Jim Carrey (57 de ani) este, din toamna trecută, protagonistul serialului de comedie „Kidding“/„Glumeam!“, disponibil pe HBO GO, producţie pentru care actorul a făcut echipă cu regizorul Michel Gondry, alături de care a lucrat la Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Puteți vedea, aici, o scurtă privire de ansamblu (epic tribute) asupra carierei lui Jim Carrey, clip realizat de Alexandru Catrina.

Page 1 of 78512345...102030...Last »