Floarea de cactus, cu Adela Mărculescu şi Damian Crâşmaru. Câştigă 6 invitaţii la acest spectacol!
https://www.ziarulmetropolis.ro/floarea-de-cactus-cu-adela-marculescu-si-damian-crasmaru-castiga-6-invitatii-la-acest-spectacol/

Teatrul Metropolis a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, teatrul îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Un articol de Andrada Văsii|20 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie. Instituţia vă invită, joi, 21 noiembrie, la „Floarea de cactus“!

Săptămâna aceasta vă vom oferi invitaţii la spectacole precum „Floarea de cactus“ (21 noiembrie), „Love Stories“ (22 noiembrie) şi „Tartuffe sau Impostorul“ (23 noiembrie, la două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00).

Primul spectacol la care puteţi câştiga invitaţii este „Floarea de cactus“, cu Adela Mărculescu şi Damian Crâşmaru, programat joi, 21 noiembrie, de la ora 19.00.

Floarea de cactus se joacă și anul acesta, pentru a patra stagiune consecutiv, la Teatrul Metropolis și este „o întâlnire fericită, dovadă că se joacă de atâta timp” – după cum a declarat regizoarea Alice Barb -, între un text comic (de Barrilet și Gredy) și o distribuție bună (în rolurile principale – Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru, Cristiana Răduță-Bobic).

Producţia Teatrului Metropolis a luat premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul internațional al teatrelor de proiect, care a avut loc la Câmpina, în luna septembrie a acestui an.

Floarea de cactus

Damian Crâşmaru, Adela Mărculescu şi Cristiana Răduţă-Bobic joacă în „Floarea de cactus“

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Floarea de cactus“ de joi, 21 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Care este numărul la care se pot face rezervări telefonic, la Teatrul Metropolis?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până joi, 21 noiembrie, la ora 12.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 21 noiembrie, în jurul orei 12.30.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul. Atenţie! Din cauza politicilor Facebook, nu putem eticheta toate numele câştigătorilor. Vă rugăm să verificaţi rezultatele concursului, la ora anunţată, în cadrul acestui articol sau pe contul nostru de Facebook!

Invitaţiile le veţi primi la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de joi, 21 noiembrie, de la ora 19.00.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Marina Ardelean, Adrian Diaconescu, Ioana Stănescu, Andreea Voicu, Răzvan Ciorobea şi Ana Maria Cuciug. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, sector 2, Bucureşti)
Floarea de cactus

Regia: Alice Barb

Joi, 21 noiembrie, ora 19.00

Cu: Adela MĂRCULESCU, Damian CRÂŞMARU, Cristiana RĂDUŢĂ-BOBIC, Lucian GHIMIŞI, Theodor DANETTI / Mihai NICULESCU, Rudy ROSENFELD

Preţ online: 24.84 Lei
Preţ casa de bilete: 21.60 Lei

Foto din spectacolul Floarea de cactus – Teatrul Metropolis

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]