GALERIE FOTO Cursul – Expresia sonoră în Teatrul de Animație
https://www.ziarulmetropolis.ro/galerie-foto-cursul-expresia-sonor%c4%83-%c3%aen-teatrul-de-anima%c8%9bie/

„UNATC – Uşi redeschise online“. Vă invităm să vedeţi o galerie foto de la cursul „Expresia sonoră în Teatrul de Animaţie“, sub coordonarea conf. univ. dr. Daniel Stanciu.

Un articol de Petre Ivan|13 aprilie 2020

Tema: Înregistrarea textului și montajul coloanei sonore (studenții înregistrează vocile personajelor din fotografii)

Oana Popa și Ionuț Ghinea- Anul I – Masterat- Teatru de Animație

Ana Pușcălău – Anul II – Masterat -Teatru de Animație

Ziarul Metropolis şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ (UNATC București) derulează un parteneriat care îşi propune să promoveze programele didactice ale universităţii, dar şi talentul studenţilor acestei instituţii, sub titulatura „UNATC – Uşi redeschise online“.

23
/11
/20

CRONICĂ DE FILM Primul episod din miniseria „Bani negri (pentru zile albe)”, scrisă și regizată de Daniel Sandu (autorul filmului „Un pas în urma serafimilor”), a avut premiera pe HBO și e disponibil pe HBO GO. Cât de bun a acest nou serial românesc?

23
/11
/20

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti în lumea magică a teatrului pentru copii, o actriță de poveste, pe nume Alexandrina Halic.

20
/11
/20

Sâmbătă, pe 21 noiembrie (la ora 16:00 în Europa de Vest, ora 17:00 în Europa Centrală, ora 18:00 în Europa de Est), va avea loc a șasea ediție a Zilei Europene a Spectatorilor, eveniment digital și comunitar care în fiecare an implică și conectează grupurile locale de spectatori activi care participă la activitățile de co-programare desfășurate în cadrul proiectului european „Be SpectACTive!”, în care Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu este partener din 2014.

19
/11
/20

A 30-a ediție a Festivalului Naţional de Teatru, care va avea loc în 22-29 noiembrie, în format online, și-a propus să le ofere spectatorilor prilejul de (re)vedea spectacole-patrimoniu.

19
/11
/20

Care sunt teritoriile acceptate pentru luptă? Sexul? Clasa socială? Statulul? Spectatorii sunt invitați de regizoarea Ioana Păun să găsească propriile răspunsuri într-o experiență video în direct, Corporéal, care vorbește despre dominare, manipulare și abuz.

Pagina 10 din 940« Prima...89101112...203040...Ultima »