Grace de Monaco – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/grace-de-monaco-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Grace de Monaco”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|21 iunie 2014

Povestea lor pare desprinsă din filme. Actrița Grace Kelly strălucea pe cerul Hollywood-ului când și-a întâlnit dragostea: Prințul Rainier de Monaco. Îndrăgostită, se casătorește și devine prințesă. Rol care, din păcate, nu se poate termina la semnalul magic al unui regizor, ca într-un film cu final fericit.

Captivă într-o căsnicie nefericită și regretând cariera întreruptă, Hollywood-ul pe care l-a parasit îi dă o nouă șansă când Alfred Hitchcock îi oferă rolul principal într-un nou film. Dar datoria de Prințesp de Monaco e mai presus decât orice pasiune…

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Grace de Monaco”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 23 iunie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Grace de Monaco, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe 12 iunie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actriță o interpretează pe Grace în filmul Grace de Monaco?

1. Nicole Kidman

2. Cate Blanchett

3. Michelle Pfeiffer

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Grace de Monaco

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ANDREI LUCIAN, SOARE CARMEN și UNGUREANU LILIANA. Felicitări!

27
/11
/13

Art in Bucharest și Ziarul Metropolis te invită sâmbătă, 30 noiembrie, la o plimbare prin Bucureștiul artistic. Participă la concurs și te vei putea întâlni cu sculptorul Lucian Țăran, cu artistul vizual Zoița Delia Călinescu și cu imaginile unuia dintre cei mai cunoscuți fotografi contemporani, Josef Koudelka.

Pagina 3 din 712345...Ultima »