Grace de Monaco – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/grace-de-monaco-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Grace de Monaco”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|21 iunie 2014

Povestea lor pare desprinsă din filme. Actrița Grace Kelly strălucea pe cerul Hollywood-ului când și-a întâlnit dragostea: Prințul Rainier de Monaco. Îndrăgostită, se casătorește și devine prințesă. Rol care, din păcate, nu se poate termina la semnalul magic al unui regizor, ca într-un film cu final fericit.

Captivă într-o căsnicie nefericită și regretând cariera întreruptă, Hollywood-ul pe care l-a parasit îi dă o nouă șansă când Alfred Hitchcock îi oferă rolul principal într-un nou film. Dar datoria de Prințesp de Monaco e mai presus decât orice pasiune…

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Grace de Monaco”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 23 iunie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Grace de Monaco, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe 12 iunie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actriță o interpretează pe Grace în filmul Grace de Monaco?

1. Nicole Kidman

2. Cate Blanchett

3. Michelle Pfeiffer

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Grace de Monaco

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ANDREI LUCIAN, SOARE CARMEN și UNGUREANU LILIANA. Felicitări!

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »