Heli – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/heli-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecţia în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Un articol de Corina Vladov|1 noiembrie 2013

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecţia în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

„Heli“, pentru care mexicanul Amat Escalante a primit premiul de regie la Cannes, este un film răscolitor, spune Ionuț Mareş în cronica din Ziarul Metropolis.

„Un tânăr, Heli, lucrează într-o uzină auto şi locuieşte cu soţia, cu bebeluşul lor, cu tatăl şi cu o soră în vârstă de 12 ani. Aceasta din urmă are un prieten cu câţiva ani mai mare, cadet în trupele speciale de poliţie. Din dorinţa de a fugi cu „iubita” lui, cadetul sustrage droguri de la traficanţi şi le ascunde în casa fetei, implicându-i pe Heli şi pe familia sa într-o lume care nu lasă loc de speranţă. ”

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Heli!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până sâmbătă seara, 2 noiembrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele două invitaţii duble la Heli, pentru proiecția de luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la NCCR (str. Monetăriei nr 3, în incinta Muzeului Național al Țăranului Român).

Câștigătorii afișați pe site duminică, 3 noiembrie, își vor regăsi numele pe lista de la casieria cinematografului.

Întrebarea este:

În ce țară are loc acțiunea filmului Heli?

Foto: captură filmul Heli

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: Cătălin Zahariea și Dan Râșnoveanu.

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »