HISTORY dezleagă „Blestemul Fermei Skinwalker”, în serialul documentar cu același nume
https://www.ziarulmetropolis.ro/history-dezleaga-blestemul-fermei-skinwalker-in-serialul-documentar-cu-acelasi-nume/

HISTORY® difuzează, în premieră şi în exclusivitate, din 27 aprilie, în fiecare luni, de la ora 22:00, serialul documentar „Blestemul Fermei Skinwalker”.

Un articol de Liliana Matei|25 aprilie 2020

Ferma Skinwalker situată în nord-vestul statului american Utah a stârnit numeroase controverse și a suscitat imaginația căutătorilor de adrenalină, odată cu înmulțirea evenimentelor stranii petrecute în acest perimetru. Astfel, serialul propune o investigație amănunțită a fenomenelor paranormale ce au loc la fermă, cu ajutorul experților și cercetătorilor din domeniu.

Noutatea serialului documentar „Blestemul Fermei Skinwalker” constă în difuzarea unor materiale video inaccesibile publicului până acum, la care se adaugă expertiza unei echipe de cercetători care realizează o investigație detaliată a acestei proprietăți de 2 milioane de metri pătrați, în încercarea de a desluși mistere vechi de peste 200 de ani.

Începând cu anii 1950, Ferma Skinwalker și zona adiacentă au fost supranumite „Aleea OZN-urilor”, pe măsură ce incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile au început să fie raportate și mediatizate în toată lumea. Așadar, zona respectivă a devenit centrul desfășurării multor anchete, fiind cercetată ani de-a rândul în căutarea unor explicații raționale, iar unele proiecte științifice au fost finanțate clandestin chiar de guvern. În 1996, proprietatea a fost

cumpărată de omul de afaceri pasionat de OZN-uri Robert Bigelow, care a folosit-o pentru a-și desfășura propriile experimente și pentru a analiza îndeaproape enigmele pe care această fermă le ascunde. Acum trei ani, proprietatea a fost vândută unui alt proprietar misterios, care a ales să rămână anonim.

Folosind tehnologie de ultimă generație, de la lasere și radare care pătrund în sol până la drone termografice, experții vor aplica noțiuni științifice și vor face descoperiri neașteptate, riscând mai mult decât oricare altă echipă care a efectuat cercetări pe proprietatea respectivă, de-a lungul timpului.

27
/08
/14

CRONICĂ DE FILM. „Camera groazei”, un film danez cu succes la publicul din țara sa, este un thriller care bifează corect, dar fără vervă și originalitate, mărcile genului. Filmul lui Mikkel Norgaard se păstrează într-o zonă mainstream și afișează o sfioșenie surprinzătoare, atât narativ, cât și vizual.

27
/08
/14

Formaţiile Fără Zahăr, Ţapinarii şi Timpuri Noi vor concerta, între 26 şi 28 septembrie, la Bucharest Comedy Week, urmând ca serile din Piaţa Enescu să se încheie cu o proiecţie de film, precum "Pantera roz", din 1963, şi "Unora le place jazz-ul", din 1959.

27
/08
/14

Programul MECEFF „7+1” va oferi publicului spectator o serie de producții din spațiul geografic central-european, în cadrul unor secţiuni necompetiţionale. Este vorba de filme realizate înainte de 1989, cu un puternic mesaj anti statul comunist și regizate de câțiva dintre cei mai mari regizori europeni ai secolului XX.

26
/08
/14

Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a atins cifra de 90.703 spectatori şi încasări de 1.136.889 de lei, devenind astfel unul dintre cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani.

26
/08
/14

Astăzi începe cea de-a cincea ediție a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară, ediție care este dedicată temei “Eroi și antieroi din Balcani”. Timp de șase zile, în perioada 26 – 31 august, în Port Cultural Cetate (jud. Dolj), în cadrul Divanului vor fi proiectate 63 de filme: 12 lungmetraje și 51 de scurtmetraje.

25
/08
/14

Comedia “America, venim!”, debutul în lungmetraj al regizorului Răzvan Săvescu, a cărei premieră va avea loc pe 19 septembrie, pune accentul pe întâmplările amuzante şi neprevăzute prin care trece trupa unui teatru de provincie ajuns la New York.

25
/08
/14

Actorul şi regizorul britanic Richard Attenborough, născut pe 29 august 1923, în Cambridge, Marea Britanie. s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 90 de ani. Attenborough a primit titlul de cavaler al Ordinului Marii Britanii în 1976 şi pe cel de baron în iunie 1993.

22
/08
/14

Jackie Chan, care va veni pentru prima dată în România pe 11 septembrie, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc, va fi numit de Casa Româno-Chineză ambasador cultural al relaţiilor româno-chineze, pentru a promova produsele culturale româneşti în ţara sa.

21
/08
/14

Occupation in 26 Pictures - povestea a trei prieteni (un croat, un sârb şi un evreu) cărora războiul le va oferi destine diferite – un film celebru pentru unele dintre cele mai violente şi pline de sex scene din cinematograful ex-iugoslav, va fi proiectat sâmbătă, 30 august, în închiderea Divanului Degustătorilor de Film şi Artă Culinară.

20
/08
/14

Nici un actor român n-a cunoscut după al Doilea Război Mondial o asemenea popularitate uriaşă. N-a lansat un personaj, ca apoi, popularitatea să-i crească în rândul publicului, așa cum a fost Grigore Vasiliu care a devenit peste noapte şi “Birlic”; sau Amza Pellea care l-a zămislit pe “Nea Mărin”, cu mare succes la public.

20
/08
/14

A zecea ediţie a Romania International Film Festival (Ro-IFF), evenimentul cinematografic anual dedicat iubitorilor de filme care nu sunt distribuite în circuitul multiplexurilor, se va desfăşura în acest an în două etape - între 21-31 august, în Vama Veche, iar în Bucureşti, între 21-28 noiembrie.

20
/08
/14

Filmele scurte care au avut cel mai mare impact la public în 2013 și 2014 se reunesc sâmbătă, pe 30 august, la Teatrul de Vară Herăstrău. ShortsUP În Parc aduce sub cerul liber o colecție de scurtmetraje ce a strâns un număr record de emoții, aplauze și hohote de râs pe parcursul ultimilor doi ani.