Hitul “Hello”, parodie de succes
https://www.ziarulmetropolis.ro/hitul-hello-parodiat-inteligent-cu-secvente-din-filme-celebre/

Ultimul hit al lui Adele a devenit, finalmente, subiect de ironie şi parodie, după ce nu mai poţi deschide un radio cinstit fără să asculţi faimoasa melodie.

Un articol de Petre Ivan|4 Decembrie 2015

Pe Youtube, “Hello” a ajuns la aproape o jumatate de miliard de vizualizari în nicio lună de la lansare, iar albumul “25”, pe care se află şi piesaa incriminată, este de aşteptat să scrie istorie.

Dar pentru că nu toată lumea gustă… succesul altora, iată o variantă a melodiei pe cât de inventivă, pe atât de amuzantă.

Foto: Hello parodie, captură Youtube

13
/02
/15

Preşedintele american Barack Obama ar face aproape orice să-şi promoveze programul de sănătate (ObamaCare) în rândul americanilor şi asta include să ţină un băţ pentru făcut selfie-uri şi să scoată limba în faţa oglinzii

16
/01
/15

Adrien Mondot şi Claire Bardainne, doi artişti francezi, s-au gândit să îmbine mixajul video cu dansul, iar rezultatul creat a fost un show unic, cu un puternic impact vizual.

03
/11
/14

Dacă aţi crezut că muzica nu ţine de foame, v-aţi înşelat. Pentru unii chiar merge şi ca aperitiv, înainte de o ciorbiţă fierbinte. De exemplu pentru actorul de comedie Claus Pilgaard, cunoscut sub numele de Chili Klaus, care a pus la cale un spectacol picant.

28
/10
/14

V-aţi întrebat vreodată cum ar suna unul dintre hiturile lui Michael Jackson în interpretarea lui Tom Waits? Sau a lui Marilyn Manson sau a lui Stevie Wonder sau a fetelor de la Spice Girls? Cu siguranţă nu. Şi, în consecinţă, veţi afla chiar acum.

Page 4 of 41234