Horatiu Malaele închide stagiune de “Teatru in TVR”
https://www.ziarulmetropolis.ro/horatiu-malaele-inchide-stagiune-de-teatru-in-tvr/

Casa de Producţie TVR, împreună cu Asociaţia Culturală Spectaculis, prezintă, la cererea publicului, în cadrul proiectului “Teatru in TVR”, recitalul “Sunt un Orb”, one man show-ul unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori români, Horaţiu Mălăele.

Un articol de Petre Ivan|14 septembrie 2016

Farseur de vocație, înzestrat cu șarm, inteligență și umor, Horatiu Malaele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta.

Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu, sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.

Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol, în cadrul căruia autori atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți cu naturalețe și în cheie proprie de geniul comic, Horațiu Mălăele.Horatiu Malaele

Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat.

După mai bine de zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, actorul vine, la cererea publicului și pe scena amenajată în cadrul proiectului “Teatru în TVR”, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obișnuit, „pericol de râs in hohote“.

Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră.  – Horațiu Mălalele

Cum se pot achizitiona biletele

 

Reduceri de pret pentru pensionari si studenti. Pensionarii si studentii beneficiaza de o reducere de 20% la pretulbiletelor. Biletele cu reducere se pot cumpăra numai de la Unirea Shopping Center, etaj2, standul Ticketnet. Casa de bilete este deschisă de luni până duminică, de la 10:00 la 21:30. Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro , www.bilet.ro si www.ticketstore.ro.

Foto: Horatiu Malaele – facebook

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.