Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă te invită la comedie! Câştigă două invitaţii duble!
https://www.ziarulmetropolis.ro/horatiu-malaele-si-george-mihaita-te-invita-la-comedie-castiga-doua-invitatii-duble/

Ziarul Metropolis şi Teatrul de Comedie din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la „Femeia care şi-a pierdut jartierele“, duminică, 26 ianuarie, de la ora 19.30, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo.

Un articol de Ziarul Metropolis|17 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi Teatrul de Comedie din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la „Femeia care şi-a pierdut jartierele“, duminică, 26 ianuarie, de la ora 19.30, la Teatrul Teatrelor de la Romexpo.

Spectacolul după piesa lui Eugène Labiche este regizat de Silviu Purcărete, iar din distribuţie fac parte George Mihăiţă, Horaţiu Mălăele şi Mihaela Teleoacă.

Actori mari, o comedie bulevardieră făcută profesionist, de oameni care visează teatru şi când sunt treji şi când dorm, o invitaţie sinceră la distracţie, din partea Teatrului de Comedie, într-o sală cu 400 de locuri.

Spectacolul montat de Silviu Purcărete este o reluare a montării sale de la Teatrul din Limoges (Franţa) şi în care Mălăele a jucat în limba franceză. Regizorul şi-a imaginat spectacolul „ca pe o farsă dansantă, pe un parchet lucios pe care alunecă artişti şi mo­bile burgheze fantomatice, ca pe un vodevil lejer, plin de graţie franţuzească, nu lipsit de delicioase şi inofensive obscenităţi“.

Umorul este acompaniat de muzica lui Vasile Şirli (colaborator de elită al lui Silviu Purcărete). Lucian Maxim o cântă la tobe şi la fie­răstrau.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la o comedie spumoasă!

Până marţi, 21 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi marţi, 21 ianuarie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „Femeia care şi-a pierdut jartierele“, programat la Teatrul Teatrelor de la Romexpo, duminică, 26 ianuarie, la ora 19.30.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Romexpo, cu 15 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Concursul s-a încheiat. Oana Marinache şi Mihaela Ciobanu au câştigat cele două invitaţii duble. Felicitări!

Foto: Mihaela Marin

INFO

Femeia care şi-a pierdut jartierele

comedie de Eugène Labiche
traducerea şi adaptarea: Silviu Purcărete

Laverdure: George Mihăiţă
Gaspard: Horaţiu Mălăele
Fideline: Mihaela Teleoacă
Fierăstrău şi percuţie: Lucian Maxim

Regia şi scenografia: Silviu Purcărete
Muzica: Vasile Şirli

Durata: 1h 15 min

Click aici pentru a cumpăra bilete online la„Femeia care şi-a pierdut jartierele“ !

Un bilet costă 50 de lei.  Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului de Comedie.

Click pe hartă pentru a vedea cum poţi ajunge la Romexpo.

harta

Foto: Teatrul de Comedie/Mihaela Marin

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.