„Idiotul” deschide stagiunea UNATC
https://www.ziarulmetropolis.ro/idiotul-deschide-stagiunea-unatc/

Stagiunea de teatru a UNATC „I.L.Caragiale” se deschide duminică, 16 octombrie,de la ora 19.00. Primul spectacol din program este „Idiotul” după F.M.Dostoievski, dramatizare de lect. univ. dr. Bogdana Darie.

Un articol de Petre Ivan|14 octombrie 2016

Din distribuție fac parte studenți din anul III – Licență, Actorie, clasa prof. univ. dr. Florin Zamfirescu.

Spectacolul va avea loc la Palatul Național al Copiilor, Sala Octavian Cotescu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Următoarele reprezentații „Idiotul”: 17, 18, 23, 24, 28, 30 octombrie

Foto: Idiotul, UNATC – unatc.ro

25
/05
/22

Începând cu acest an, MiniCloud, ediția pentru copii și adolescenți a Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD, aflat la cea de-a XV-a ediție, capătă amploare și își deschide porțile zilnic pentru zeci de copii, în perioada 13–19 iunie, în București, pe Calea Griviței.

25
/05
/22

Mult-așteptata premieră a spectacolului „Richard al III-lea” după William Shakespeare, în regia lui László Bocsárdi, cu Sorin Leoveanu în rolul principal, va avea loc la finalul celei de a XIII-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, fiind o coproducție a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova și a Festivalului Internațional Shakespeare.

25
/05
/22

În această primăvară se aniversează 31 ani de la înfiinţarea a trei instituții de teatru... Teatrul Masca, Teatrul Excelsior și Teatrul Urmuz.... actualul Teatrul Metropolis.

25
/05
/22

La doar un an de la redeschiderea cinematografelor din țară (post pandemie), lanțul de cinematografe Cineplexx face anunțul primei investiții importante: First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa. Deschisă publicului cinefil din 25 mai, locația VIP reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care compania și l-a luat pentru dezvoltarea industriei naționale și menținerea experienței de cinema în topul preferințelor românilor.

25
/05
/22

Leo Hussain, dirijor-principal invitat al Filarmonicii „George Enescu”, rămâne la pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii „George Enescu” , în zilele de joi și vineri, 2 și 3 iunie 2022.