Împarte din suflet! Donează cărţi şi jucării!
https://www.ziarulmetropolis.ro/imparte-din-suflet-doneaza-carti-si-jucarii/

Poliţia Română şi Teatrul Ţăndărică strâng donaţii pentru copiii nevoiaşi. Până în Vinerea Mare, toţi cei care vor să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor din comunităţile sărace sunt invitaţi să doneze cărţi şi jucării la sediul din Lahovari al Teatrului Ţăndărică, Str. Eremia Grigorescu nr. 24.

Un articol de Petre Ivan|18 aprilie 2016

Beneficiarii acestei campanii, iniţiate în preajma sărbătorilor de Paşti, sunt aproximativ 60 de copii de vârstă preşcolară (2-7 ani) de la Grădinița nr. 1, din Ulmeni, județul Călărași.

Donațiile se pot face zilnic, până în Vinerea Mare, la Teatrul Țăndărică, în intervalul orar 09:30 – 17.00.

Din respect pentru cei mici, vă rugăm să donați doar obiecte noi. Cu ajutorul tău, Iepurașul va ajunge la copiii fără posibilități materiale! Împarte din suflet! Împreuna putem schimba lumea!

Foto: Teatrul Ţăndărică – teatrultandarica.ro

02
/12
/13

Iulia Rugină, Oana Răsuceanu și Ana Agopian inventează povești și le transformă în filme, ca de exemplu „Love Building”, o comedie romantică despre relațiile de cuplu. De ce ai nevoie ca să faci film și cum se scrie un scenariu „în trei”? Ne spun chiar ele, în cinci secvențe.

01
/12
/13

Napasta, spectacol de succes al Teatrului Național din Bucureşti, se va muta în eleganta și spațioasa Sală Studio, începând cu reprezentațiile din 7 și 8 decembrie 2013, beneficiind cu această ocazie de o audiență mult sporită.

01
/12
/13

„Pentru noi, actorii, demarcația dintre generaţii este foarte, foarte vagă”, spunea Aura Buzescu, în anul 1964. Marea actriță a secolului trecut i-a avut ca studenți pe Victor Rebengiuc, Gina Patrichi, Mircea Albulescu.

30
/11
/13

Tablourile ,,Gladiole", de Nicolae Tonitza, estimat la 80.000 - 130.000 de euro, şi ,,Hora", de Camil Ressu, evaluat la 45.000 - 70.000 de euro, vor fi scoase la vânzare la prima licitaţie organizată de Grimberg, ,,Întâlnire cu capodopere", pe 10 decembrie.

30
/11
/13

„Să joci ani de-a rîndul personaje fără o problematică importantă, să te fîţîi pe scenă de colo – colo strîmbîndu-te ca să obţii nişte aplauze cu care să poţi împăuna seara la cîrciumă, mi se pare un lucru foarte trist“, spunea Alexandru Tocilescu, în 1974.