Ion Grosan si Matei Plesu, printre autorii care incearca sa scrie “cel mai rapid roman din lume”
https://www.ziarulmetropolis.ro/ion-grosan-si-matei-plesu-printre-autorii-care-incearca-sa-scrie-cel-mai-rapid-roman-din-lume/

Matei Pleşu, Ion Groşan şi Florin Iaru se numără printre cei 50 de autori care vor participa sâmbătă la cea mai rapidă redactare a unui roman din lume. Acestora li se alătură, printre alţii, Marius Chivu, Răzvan Ţupa şi Gabriel H. Decuble.       Sursa: Mediafax

Un articol de Andrada Văsii|14 Decembrie 2012

Matei Pleşu, Ion Groşan şi Florin Iaru se numără printre cei 50 de autori care vor participa sâmbătă la cea mai rapidă redactare a unui roman din lume.

Acestora li se alătură, printre alţii, Marius Chivu, Răzvan Ţupa şi Gabriel H. Decuble.

 

 

 

Sursa: Mediafax

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »