Jack Ryan, agentul din umbră. Câştigă două invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/jack-ryan-agentul-din-umbra-castiga-doua-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul RoImage îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Jack Ryan, agentul din umbră“, valabile până pe 30 ianuarie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Ziarul Metropolis|17 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi distribuitorul RoImage îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Jack Ryan, agentul din umbră“, valabile până pe 30 ianuarie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Bazat pe personajul creat de maestrul genului de spionaj, Tom Clancy, filmul e un thriller de acţiune care urmăreşte povestea lui Ryan (Chris Pine, „Star Trek”), de la viaţa sa dublă, dar liniştită, ca veteran de război devenit expert pe Wall Street, la iniţierea sa explozivă ca agent CIA care demască un complot terorist la Moscova.

Prins între supervizorul său (Kevin Costner, laureat cu Oscar), căruia nu-i place să vorbească prea mult, logodnica sa care nu ştie nimic despre adevăratul său job, Cathy (Keira Knightley), şi un oligarh rus genial (Kenneth Branagh), Jack Ryan trebuie să înfrunte o realitate cu totul nouă pentru el, în care nimeni nu prezintă încredere, iar soarta a milioane de oameni depinde numai de capacitatea lui de a descoperi adevărul.

Misiunea lui Jack Ryan este una contracronometru, iar el trebuie să dezarmeze „bomba” înainte ca inamicul să arunce întreg globul în aer.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la „Jack Ryan“!

Până luni, 20 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi luni, 20 ianuarie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la filmul „Jack Ryan, agentul din umbră“, programat la Hollywood Multiplex până pe 30 ianuarie inclusiv.

Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, de luni până vineri, între orele 12.00-18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, până pe 30 ianuarie inclusiv.

Foto din Jack Ryan – captură film

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: GHEORGHIU PAUL și JUDIT FANGLI. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.