Jocul lui Ender – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/jocul-lui-ender-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|30 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Ne știu strategiile și ne-au învățat punctele slabe. Ultimul atac aproape ne-a distrus. E nevoie de un nou tip de soldat. Unul care nu gândește ca noi. Unul care nu se teme de ceea ce ne temem noi. Unul la care inamicul nu s-ar aștepta niciodată. Ender Wiggins este numele unui nou erou.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Jocul lui Ender!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 31 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Jocul lui Ender, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 5 noiembrie.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 1 noiembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul colonelului Graff din „Jocul lui Ender” este jucat de acest actor celebru, care a putut fi văzut în această toamnă pe marile ecrane în thrillerul „Paranoia”. Care este numele lui?

1. Harrison Ford

2. Keanu Reeves

3. Cristoph Waltz

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Jocul lui Ender

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: Emil-Ștefan Crăciun, Zsolt Papp și Teca Andreea. Felicitări!

 

06
/11
/13

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Publicul este cel care a menţinut viu teatrul, în toţi aceşti ani, şi a scris, alături de creatori, o mare poveste de succes. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

01
/11
/13

Ziarul Metropolis te trimite la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 2 invitaţii duble pentru proiecția în avanpremieră a filmului „Heli”, care va avea loc luni, 4 noiembrie, de la ora 20.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCCR).

Pagina 4 din 7« Prima...23456...Ultima »