Jocul lui Ender – câştigă invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/jocul-lui-ender-castiga-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Corina Vladov|30 octombrie 2013

Ziarul Metropolis și MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru „Jocul lui Ender”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Ne știu strategiile și ne-au învățat punctele slabe. Ultimul atac aproape ne-a distrus. E nevoie de un nou tip de soldat. Unul care nu gândește ca noi. Unul care nu se teme de ceea ce ne temem noi. Unul la care inamicul nu s-ar aștepta niciodată. Ender Wiggins este numele unui nou erou.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul Jocul lui Ender!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până joi seara, 31 octombrie, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Jocul lui Ender, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni, începând cu 5 noiembrie.

Câștigătorii afișați pe site vineri, 1 noiembrie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul colonelului Graff din „Jocul lui Ender” este jucat de acest actor celebru, care a putut fi văzut în această toamnă pe marile ecrane în thrillerul „Paranoia”. Care este numele lui?

1. Harrison Ford

2. Keanu Reeves

3. Cristoph Waltz

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de trei zile de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Jocul lui Ender

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: Emil-Ștefan Crăciun, Zsolt Papp și Teca Andreea. Felicitări!

 

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567