Jocurile copilăriei la Teatrul Evreiesc
https://www.ziarulmetropolis.ro/jocurile-copilariei-la-teatrul-evreiesc/

Teatrul Evreiesc de Stat inaugurează, începând cu 15 martie, de la ora 11.00, un nou proiect cultural, intitulat „Jocurile copilăriei”. Proiectul va fi organizat în foaierul Teatrului Evreiesc de Stat.

Un articol de Liliana Matei|3 martie 2020

El se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani. Evenimentele vor fi organizate de două ori pe lună, duminica, timp de o oră și vor fi coordonate de actrița trupei TES – Cristina Cîrcei.

În cadrul proiectului se vor desfășura jocuri ce înveseleau și stârneau, odinioară, dorința de a fi împreună, a generației „cu cheia de gât” și cea care îi determina să spună zilnic: „Mamă, mă duc afară să mă joc!”.

Propunerea noastră ar fi, acum: „Mamă, mă duc la teatru să mă joc!”

Evenimentele ce se vor desfășura în cadrul acestui proiect sunt cu atât mai importante, cu cât prezentul, dominat din ce în ce mai mult de tehnologie, este unul în care copiii se joacă din ce în ce mai puțin împreună.

În măsura în care veți considera propunerea noastră interesantă, sperăm că vom putea crea și dezvolta acest proiect, oferind copiilor un program nu doar cultural, ci și distractiv.

La evenimentele organizate în cadrul proiectului „Jocurile copilăriei”, accesul copiilor (maxim 20 / ediție), însoțiți de părinții lor, este gratuit.

Participarea trebuie confirmată la adresa de email office@teatrul-evreiesc.ro, până cel târziu vineri, 13 martie, ora 16.00!

20
/05
/22

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) a anunțat care sunt cei șase artiști ale căror nume se alătură pe Aleea Celebrităților în acest an: Sasha Waltz, Krzysztof Warlikowski (foto), Götz Teutsch, Éric-Emmanuel Schmitt, Claus Peymann și Ion Caramitru.

19
/05
/22

Asociația Bloc Zero a lansat primul număr al revistei de bandă desenată documentară POC!