Joker, cu Joaquin Pheonix în rolul principal, 8 minute de “standing ovation” la Veneția
https://www.ziarulmetropolis.ro/joker-cu-joaquin-pheonix-in-rolul-principal-8-minute-de-standing-ovation-la-venetia/

Sâmbătă seară a avut loc premiera mondială a mult aşteptatului Joker, cu Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Marc Maron si Zazie Beetz în distribuţie. La finalul proiecţiei, filmul lui Todd Phillips a fost aplaudat în picioare timp de 8 minute de publicul de la Veneţia

Un articol de Petre Ivan|2 Septembrie 2019

„Fără îndoială cea mai îndrăzneață reinventare a cinematografiei cu super-eroi de la The Dark Knight încoace” – IndieWire

„Phoenix este uimitor în rolul inadaptatului social, bolnav mintal care devine clovnul criminal cunoscut sub numele de Joker.” – Variety

„Joaquin Pheonix este uimitor în rolul lui Arthur/Joker….a pierdut în greutate pentru rol, arată subțire, fragil, înfometat. Umbrele îi sculptează oasele expuse. Mișcările sale sunt precise- felul în care se amestecă, aleargă, stă, fumează, se micșorează. Intensitatea performanței este dezgolită pe ecran și devine de-a dreptul captivantă, chiar copleșitoare în anumite momente.” – Empire

Joker va fi lansat în cinematografele din România pe 4 octombrie 2019.

Foto: Joaquin Phoenix si Rooney Mara, în drum spre premiera filmului “Joker“. Venezia 2019

22
/09
/19

CRONICĂ DE FILM Realizat de un regizor venit din cinema-ul american independent, James Gray, şi cu Brad Pitt cap de afiş, "Ad Astra" (2019) punctează la design-ul imaginii, pe alocuri impresionant, dar e tras în jos de o psihologie ieftină.

18
/09
/19

Pe 18 și 19 octombrie 2019, faimosul cineast francez Claude Lelouch va fi invitatul de onoare al festivalului Les Films de Cannes à Bucarest. Regizorul ne va încânta cu șarmul și cu inteligența sa creatoare, iar festivalul îi va dedica o retrospectivă în cadrul căreia vor fi prezentate trei dintre filmele de lungmetraj ale autorului.

17
/09
/19

Actrița Oana Pellea a descoperit astăzi, prin intermediul facebook, un filmuleț emoționant din urmă cu jumătate de veac. L-a postat pa pagina sa de facebook, alături de un mesaj tulburător, care se încheie cu aceste cuvinte: "Mulțumesc, tată, pentru tot! Te iubesc!"

12
/09
/19

INTERVIU Unul dintre cei mai apreciați regizori ai Noului Val, Corneliu Porumboiu vorbește despre cum și-a realizat cel mai nou film, „La Gomera”, acum în cinematografe, despre rolul Cannes-ului, despre tema limbajului, despre diversitatea cinematografiei române și despre importanța stilului.

12
/09
/19

Filmul „La Gomera”, al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020, va rula de vineri, 13 septembrie, în 45 de orașe din țară, cu proiecții speciale la Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Constanța.

11
/09
/19

5 zile de filme, întâlniri cu publicul, ateliere culinare, povești, piñata, capoeira, samba si bossa-nova în cadrul singurului festival de film si cultură ibero-americană din țară! Festivalul Película a ajuns la cea de-a 4-a ediție și va avea loc în perioada 11-15 septembrie 2019 la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului Român, J’ai Bistrot, Gastropub și Vino Wines&More.

Page 1 of 24712345...102030...Last »