Jose Carreras, pentru ultima dată în România
https://www.ziarulmetropolis.ro/jose-carreras-pentru-ultima-data-in-romania/

Biletele pentru ultimul concert pe care tenorul spaniol Jose Carreras îl va susţine în România, la Complexul Romexpo din Bucureşti, pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, au fost puse în vânzare.

Un articol de Petre Ivan|23 iunie 2015

Jose Carreras a sărbătorit, în 2014, revenirea pe scenă prin rolul său din noua opera “El Juez” (“Judecătorul”). Ovaţii la scenă deschisă, spectacol cu casa închisă şi critici ce raportau o “revenire de vis” i-au marcat întoarcerea după o absenţă de aproape opt ani.

În ianuarie 2015, Carreras a repetat acest succes, prin reprezentaţii la prestigioasa Opera Mariinsky din Sankt Petersburg (Rusia) şi multe alte spectacole vor urma în diverse ţări.

Dupa acest succes, José Carreras a demarat turneul mondial “O viaţă dedicată muzicii” (“A Life in Music”), pe 26 noiembrie urmând a cânta pentru ultima dată în România.

Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naştere (5 decembrie, n.r.) în acest minunat oraş. Îmi amintesc încă audienţa minunată, oamenii care cunosc muzica şi sunt atât de generoşi şi sufletişti. Sunt încântat să revin în Bucureşti şi să cânt în această atmosfera inegalabilă şi pentru minunatul public român. – José Carreras.

Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre simfonice din Europa, Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei “Belle Époque” şi din celebre arii de operă, opereta şi din musical.

Acestea sunt melodiile care m-au mişcat şi entuziasmat mereu când le-am ascultat. În aceste melodii sălăşluiesc pasiunea, emoţia, un sentiment în inima şi în sufletul meu pe care încerc să le redau prin vocea mea. – José Carreras

Preţul biletelor la concertul lui José Carreras

Începând de marţi, de la ora 12.00, biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim. Preţul acestora diferă în funcţie de categorie: VIP – 864 de lei, categoria I – 702 lei, categoria a II-a – 594 de lei, categoria a III-a – 432 de lei, categoria a IV-a – 270 de lei.

Pentru primele 1.000 de bilete din toate categoriile, preţul este redus cu 15%. Astfel, categoria VIP costă 734,4 lei, categoria I – 596,7 lei, categoria a II-a – 504,9 lei, categoria a III-a – 367,2 lei, categoria a IV-a – 229,5 lei.

Foto: Jose Carreras – musicevent.ro.

15
/01
/21

OAMENII MUZICII Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus MOZART. Sau Wolfgang Amadé, cum s-a semnat mai apoi (Amadeus i s-a spus doar postum). 27 ian. 1756 – 5 dec. 1791. Uitaţi tot comerţul din jurul „brandului” Mozart. Ignoraţi tot ce aţi auzit din zbor despre el. Pur şi simplu descoperiţi-l. Și îndrăgostiţi-vă.

29
/12
/20

Pe 31 decembrie, ora 19.30 a României, la Centrul de Artă și Cultură din Lugano, Elveția, maestrul Ion Marin va dirija Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Elveției Italiene - OSI. Evenimentul o va avea ca solistă pe marea pianistă Martha Argerich, iar programul va cuprinde Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră de Ludwig van Beethoven și Simfonia nr. 5 de Franz Schubert.

28
/12
/20

OAMENII MUZICII Antipaticul 2020, anul pandemiei, a fost și cel al unei aniversări splendide: 250 de ani de la nașterea celui care, alături de Mozart și Bach, rămâne unul dintre cele mai frumoase și copleșitoare evenimente din istoria muzici, unul extrem de relevant și astăzi: Ludwig van Beethoven.

28
/12
/20

Pe 23 decembrie, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” a primit DISCUL DE AUR din partea Casei de producție Roton Music pentru noua serie de albume dedicate sărbătorilor, lansată pe 16 noiembrie 2020. Distincția a fost acordată pentru performanțe remarcabile în vânzări.

Pagina 1 din 15412345...102030...Ultima »