Joyeux Noel, una dintre cele mai emoţionante secvenţe despre Crăciun din filme
https://www.ziarulmetropolis.ro/joyeux-noel-una-dintre-cele-mai-emotionante-secvente-despre-craciun-din-filme/

Pelicula Joyeux Noel (2005) este inspirată după o poveste adevărată, petrecută în Ajunul Crăciunului din 1914, în timpul Primului Război Mondial de-a lungul liniei frontului.

Un articol de Ziarul Metropolis|23 Decembrie 2014

În acel Ajun de Crăciun inimaginabilul s-a întâmplat: armele au fost lăsate în tranşee şi s-au făcut paşi către inamici pentru a le strânge mâinile, a schimba ţigaări sau câte o bucăţică de ciocolată şi a-şi ura unul altuia “Crăciun Fericit!”.

Foto: Joyeux Noel – captură din film

13
/02
/15

Preşedintele american Barack Obama ar face aproape orice să-şi promoveze programul de sănătate (ObamaCare) în rândul americanilor şi asta include să ţină un băţ pentru făcut selfie-uri şi să scoată limba în faţa oglinzii

16
/01
/15

Adrien Mondot şi Claire Bardainne, doi artişti francezi, s-au gândit să îmbine mixajul video cu dansul, iar rezultatul creat a fost un show unic, cu un puternic impact vizual.

03
/11
/14

Dacă aţi crezut că muzica nu ţine de foame, v-aţi înşelat. Pentru unii chiar merge şi ca aperitiv, înainte de o ciorbiţă fierbinte. De exemplu pentru actorul de comedie Claus Pilgaard, cunoscut sub numele de Chili Klaus, care a pus la cale un spectacol picant.

28
/10
/14

V-aţi întrebat vreodată cum ar suna unul dintre hiturile lui Michael Jackson în interpretarea lui Tom Waits? Sau a lui Marilyn Manson sau a lui Stevie Wonder sau a fetelor de la Spice Girls? Cu siguranţă nu. Şi, în consecinţă, veţi afla chiar acum.

Page 4 of 41234