Jurnalul lui Adam și al Evei, de Mark Twain, la Godot Cafe-Teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/jurnalul-lui-adam-si-al-evei-de-mark-twain-la-godot-cafe-teatru/

Ultima reprezentaţie din această stagiune a spectacolului „Jurnalul lui Adam şi al Evei”, de Mark Twain, în regia lui Eugen Gyemant, va avea loc vineri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Godot Cafe-Teatru. Din distribuţie fac parte: Dana Rogoz şi Dan Rădulescu.

Un articol de Petre Ivan|22 Iunie 2015

“Jurnalul lui Adam si al Evei” este o poveste despre o femeie, un bărbat, iubirea lor, viața lor.

O poveste despre cunoașterea vieții cu tot ceea ce o compune la modul cel mai simplu dar atât de complex, cunoașterea și mai ales înțelegerea și asumarea pașilor firești într-ale traiului în comun și împărtășirii acestuia.

„Poate nu întâmplător urcarea pe scena a spectacolului a căpătat titlul de Jurnalul lui Adam si al Evei, deși este clar, îi aparține Evei. (…) Dana Rogoz este o actriță în plinătatea forțelor actoricești, perfectă pentru Eva lui Mark Twain. Subțire, longilină, aparent firavă, cu o gestică sinceră și expansivă (…) Spectacolul pus în scenă de Eugen Gyemant răscolește, zâmbești, râzi și din când în când strivești o lacrima sub geană (…).” – Delia Marc

Jurnalul lui Adam și al Evei – INFO

Durata: 1h 15

Distribuția: Dana Rogoz, Dan Rădulescu

Regia: Eugen Gyemant

Spectacol realizat cu sprijinul: Veronica Zaharia (Costume), Zoom Decor (Realizare decor), Bogdan Gyemant (Concept decor), Catalin Ciobanu (Grafica), Grace Couture Cakes (Fructul interzis) și Cosmin Bararu (Foto Afis).

Preţ bilet: 30 lei

Foto : Jurnalul lui Adam și al Evei – godotcafeteatru.ro

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

15
/10
/19

Actriţa Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Marţi dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, declara despre Tamara Buciuceanu: "Este într-o stare gravă la Terapie Intensivă. Nu a părăsit niciun moment Secţia de Terapie Intensivă. Este intubată şi ventilată mecanic, în stare critică".

15
/10
/19

Noul album byron, ce va fi lansat în București pe 9 noiembrie la Arenele Romane, este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . "Nouă" – un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

15
/10
/19

Joi, 17 și vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Român, Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii "George Enescu", condusă de Alexander Walker, va avea în program oratoriul Visul lui Gerontius de Edward Elgar. Soliști invitați sunt tenorul Oliver Johnston, mezzosoprana Aura Twarowska și basul Marius Boloș , iar Corul Filarmonicii „George Enescu“ va fi condus de maestrul Iosif Ion Prunner. Concertul este realizat cu sprijinul Societății Elgar din Marea Britanie.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »