Kevin Spacey, înlocuit (în post-producție) cu Christopher Plummer… ”All the Money in the World” va avea premiera în decembrie
https://www.ziarulmetropolis.ro/kevin-spacey-inlocuit-in-post-productie-cu-christopher-plummer-all-the-money-in-the-world-va-avea-premiera-in-decembrie/

Kevin Spacey va fi înlocuit de Christopher Plummer în drama ”All the Money in the World”. În ciuda schimbării de ultim minut, filmul regizat de Ridley Scott va avea premiera pe 22 decembrie.

Un articol de |9 noiembrie 2017

Decizia înlocuirii lui Kevin Spacey  a fost făcută de Ridley Scott şi producători de la Imperative Entertainment, cu sprijinul Sony Pictures.

“All the Money in the World” prezintă povestea răpirii, în anul 1973, a adolescentului John Paul Getty III. Spacey ar fi trebuit să îl interpreteze pe bunicul acestuia, miliardarul american din industria petrolieră Jean Paul Getty.

Din distribuţia filmului mai fac parte Charlie Plummer, Michelle Williams şi Mark Wahlberg.

Decizia vine la scurt timp după ce Sony Pictures a retras filmul din Festivalul de Film de la Los Angeles organizat de American Film Institute, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate la adresa actorului.

Potrivit Sony Pictures, în acest film mai sunt implicaţi alţi 800 de actori, scriitori şi membri ai echipei de producţie şi ar fi ”nedrept ca ei să fie pedepsiţi pentru greşelile unui singur actor care trebuia să apară într-un rol secundar”.

În prezent, echipa va trebui să filmeze din nou scenele în care apărea Kevin Spacey şi apoi să revină la post-producţie şi să le insereze în film. În plus, toate materialele de marketing în care apare Spacey vor fi anulate.

Spacey i-a cerut scuze luna trecută actorului Anthony Rapp, care l-a acuzat că a încercat să îl seducă în 1986, când el avea vârsta de 1 ani. Reprezentanţii lui Spacey au transmis ulterior că acesta vrea să urmeze un tratament.

Scotland Yard a început o investigaţie în legătură cu acuzaţiile de hărţuire sexuală aduse lui Kevin Spacey de un tânăr britanic aspirant la actorie, în urmă cu 10 ani.

Bărbatul, care nu a fost identificat, a declarat autorităţilor săptămâna aceasta că s-a apropiat de Spacey în 2008 cerându-i să-l ajute în carieră, potrivit cotidianului The Sun.

Actorul, dublu câştigător al premiului Oscar, l-a invitat pe tânăr, care avea 23 de ani pe atunci, în locuinţa sa din sudul Londrei. Spacey era atunci director la teatrul Old Vic, un post pe care l-a ocupat între 2004 şi 2015.

Reprezentanţii teatrului Old Vic din Londra, unde Kevin Spacey a lucrat timp de 11 ani, au transmis că au fost „consternaţi” de acuzaţii.

Foto: Kevin Spacey  si Christopher Plummer – facebook

 

12
/10
/14

Sâmbătă, 11 octombrie, în cadrul Galei de Decernare a Premiilor au fost anunțate filmele câștigătoare ale celei de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Cinema de la Sibiu – Astra Film Festival. Maidan (regia: Sergei Loznitsa), proiectat în premieră în România la Astra Film Festival 2014, a fost laureat cu Marele Premiu.

12
/10
/14

A noua ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est, ce a avut loc între 3 şi 12 octombrie, în capitală, a ajuns la final. În cadrul Galei de Închidere de sâmbătă, 11 octombrie, la capătul a nouă zile de filme de animație de calitate, sosite la București din peste 60 de țări, festivalul și-a anunțat câștigătorii.

10
/10
/14

"Câinele japonez", debutul în regia de lungmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu, este eligibil pentru nominalizarea la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin la gala din 2015, alături de pelicule din alte 82 de ţări, potrivit anunţului făcut joi de Academia americană.

10
/10
/14

Reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în “Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă. Ursul de Aur la Berlin, premiul Asociației Criticilor de Film la Los Angeles, sunt doar câteva dintre premiile câștigate de Luminița Gheorghiu, de-a lungul carierei.

09
/10
/14

Cea de-a VI-a ediție a celui mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania, “Festivalul Internațional de Film Comedy” debutează vineri, 10 octombrie. Lungmetrajul “Hector în căutarea fericirii”, în regia lui Peter Chelsom, este programat în Deschiderea Comedy Cluj, de la ora 19:00, la Cinema Florin Piersic.

09
/10
/14

Joi, 9 octombrie, aduce în agenda celei de-a noua ediţii Anim’est una dintre cele mai îndrăgite competiţii ale festivalului, cea de Videoclip şi Advertising. În programul zilei se înscriu şi alte proiecţii şi evenimente speciale: competiţia Balkanimation, o prezentare despre animaţia daneză susţinută de doi invitaţi de seamă de anul acesta, noi titluri din competiţiile internaţionale şi o petrecere cu Invisible Raincoats, cel mai recent proiect Minus.

09
/10
/14

Revista de Povestiri deschide înscrierile pentru a doua ediție a atelierului de scenaristică „Play”, care se va desfășura la București începând cu 20 octombrie, timp de trei luni, sub îndrumarea scriitoarei Cecilia Ștefănescu și a regizorului Igor Cobileanski.

08
/10
/14

CRONICĂ DE FILM „Q.E.D.”, al doilea film al lui Andrei Gruzsniczki, este o apariţie insolită în cinematografia română, datorită raportării atipice la trecutul comunist. Temperarea tentaţiei regizorului-scenarist de a spune totul despre perioada reconstituită l-ar fi transformat însă dintr-un film bun într-unul remarcabil.

07
/10
/14

Jean-Luc Godard, unul dintre cei mai influenți regizori din istoria cinematografiei, a surprins anul acesta Cannes-ul cu primul său lungmetraj în 3D, Adieu au langage, distins cu Premiul Juriului. Les Films de Cannes à Bucarest (24 – 30 octombrie) aduce filmul în premieră la București

06
/10
/14

Cinema-edu, cel mai mare proiect de educație cinematografică, destinat liceenilor, va ajunge în lunile octombrie și noiembrie în șase orașe din țară: Ploiești(21-23 octombrie, Club Cinema Twins), Craiova (28-30 octombrie, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman), Mediaș (4-6 noiembrie), Târgu Mureș (11-13 noiembrie, cinema Arta), Iernut (14 noiembrie) și Roman (25-27 noiembrie).

06
/10
/14

CRONICĂ DE FILM „Poarta Albă”, în regia lui Nicolae Mărgineanu, este un film fără vlagă, ilustrativ și cu personaje slab construite. Povestea teribilă a deținuților din lagărul comunist de muncă silnică ce dă titlul lungmetrajului nu are parte de o redare cinematografică pe măsură.