Khumba 3D – câştigă două invitaţii la acest film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/khumba-3d-castiga-doua-invitatii-la-acest-film/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Khumba 3D“, valabile timp de două săptămâni, începând cu 22 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Corina Vladov|19 noiembrie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Khumba 3D“, valabile timp de două săptămâni, începând cu 22 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Din cauză că e dungat numai pe jumătate, Khumba e alungat dintre ai lui pentru că toți sunt convinși că el e de vină pentru că e secetă.  Pentru a-și recăpăta dungile, dar și curajul, Khumba pornește în aventura vieții lui. Vocea lui Khumba este dublată de actorul Cristian Niculescu.

Curios din fire, Khumba pune tot timpul întrebări, știind foarte bine să discearnă între bine și rău. Deși e conștient că arată altfel decât ceilalți, el are o forță interioară și un curaj care îl vor duce departe atunci când se decide să plece dintre ai săi.

Respins de turma lui, și, într-un fel, chiar de propriul său tată, din cauză că e doar pe jumătate dungat, Khumba e uneori nesigur pe el. Dar faptul că e diferit l-a făcut să fie mai profund, mai deschis la minte și mai empatic decât restul zebrelor. Este și foarte isteț, generos și prietenos, și nu-i e deloc teamă să ia atitudine când e provocat.

Participă la concurs, pentru a câştiga invitaţii la Khumba!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, cine dublează vocea lui Khumba, până joi, 21 noiembrie, la ora 22.00. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 22 noiembrie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă timp de două săptămâni, începând cu 22 noiembrie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 18.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătoarele celor două invitaţii sunt Anca Pasat şi Mihaela Cătălina Girneata. Felicitări!

Foto din Khumba – capturi film

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.