Kids Summer Festival, la Hollywood Multiplex!
https://www.ziarulmetropolis.ro/kids-summer-festival-la-hollywood-multiplex/

Din 15 iulie până pe 31 august 2016, toţi copiii din Bucureşti şi nu numai, au la dispoziţie propriul lor festival de filme. La Hollywood Multiplex.

Un articol de Liliana Matei|17 Iulie 2016

Astfel, în cadrul Kids Summer Festival vor fi prezentate cele mai noi filme dedicate copiilor cu vârsta de maximum 12 ani, dar şi filme care nu mai rulează şi pe care cei mici le pot revedea cu această ocazie.

Copiii beneficiază de un preţ special şi anume de 12 lei/bilet, iar în festival intră toate filmele cu Audienţă Generală*, cu excepţia avanpremierelor:

  • Zootopia dublat 3D
  • În căutarea lui Dory dublat 3D
  • Robinson Crusoe dublat 3D
  • Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioşilor dublat
  • Un lup printre oi dublat 3D
  • Angry Birds Filmul dublat 3D
  • Kung Fu Panda 3 dublat 3D

În plus, în fiecare week-end, Hollywood Multiplex le-a pregătit copiilor care îi calcă pragul ateliere de creaţie, în cadrul cărora cei mici vor învăţa cum să realizeze o pictură pe pânză, rame foto, figurine din ipsos, măşti de carnaval şi multe altele.

Mai multe detalii, pe www.hmultiplex.ro.

*Filmul Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi intră în promoţia Festivalului începând cu 1 august 2016.

08
/12
/19

Al șaselea și ultimul sezon al dramei Vikingii a revenit, în exclusivitate, la HISTORY® cu două episoade, joi, 5 decembrie, de la ora 21:00, la doar o zi după premiera din Statele Unite. Drama crește în intensitate pe parcursul călătoriei vikingilor în locuri îndepărtate, la mii de kilometri de Kattegat, pe măsură ce aceștia vor întâlni rivali de temut și vor înfrunta consecințele morții lui Ragnar.

28
/11
/19

CRONICĂ DE FILM După „Cealaltă Irina” (2009) și „Q.E.D.” (2013), regizorul Andrei Gruzsniczki revine cu un nou lungmetraj, „Zavera” (2019), o dramă minimalistă - dar și manieristă - despre un inginer constructor (Dorian Boguță) a cărui viață e dată peste cap de moartea celui mai bun prieten (Șerban Pavlu).

28
/11
/19

Organizat de American Independent Film Festival și Cinema „Elvire Popesco”, pe 30 noiembrie, Maratonul „Blade Runner” este o invitație în lumea a două filme cult.

27
/11
/19

CRONICĂ DE FILM Martin Scorsese revine cu voluptate la ce i-a fost cel mai drag: filmul cu gangsteri. Produs și lansat de Netflix, adică în afara limitărilor la durată impuse de o distribuție în cinematografe, „The Irishman” i-a permis veteranului regizor să se lăfăie într-o cronică a mafiei de aproape trei ore și jumătate.

23
/11
/19

10 filme internaționale proiectate în premieră la București, un juriu de excepție, 12 masterclass-uri și 2 workshop-uri cu specialiști în cinematografie și actorie, și voie bună fără limite!

21
/11
/19

CRONICĂ DE FILM După două filme ilustrative, fără forță, eșuate, „Poarta Albă” (2014) și „Fals tratat de mântuire a sufletului” (2018), nu aveam mari așteptări de la noul lungmetraj al regizorului Nicolae Mărgineanu, „Cardinalul” (2019), tot despre victimele comunismului. Filmul are însă câteva calități, fără a fi memorabil.

Page 1 of 25412345...102030...Last »