L-V: 8-16, cu Lari Giorgescu, la Green Hours. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/l-v-8-16-cu-lari-giorgescu-la-green-hours-castiga-o-invitatie/

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după texte proprii şi după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia.

Un articol de Corina Vladov|7 ianuarie 2014

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după texte proprii şi după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia. Câştigă o invitaţie dublă la unul dintre cele mai longevive one-man show-uri din România!

Spectacolul se joacă miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20.00. Lari Giorgescu a fost nominalizat anul trecut la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours şi a UNATC, spectacolul se joacă din 2008 şi vorbeşte despre blazarea şi conformismul din societatea actuală şi despre oameni cu o personalitate anihilată de prea multe reguli.

L-V: 8-16

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la spectacolul „L-V: 8-16“!

Până miercuri, 8 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi miercuri, 8 ianuarie, în jurul orei 12.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „L-V: 8-16“, programat la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti), miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Green Hours, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Concursul s-a încheiat. Stan Diana a câştigat invitaţia. Felicitări!

Foto din spectacolul  „L-V: 8-16“ – Mădălin Mărienuţ şi Doru Wilhelm Gomboş (undergroundfestival.ro)

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.