L-V: 8-16, cu Lari Giorgescu, la Green Hours. Câştigă o invitaţie!
https://www.ziarulmetropolis.ro/l-v-8-16-cu-lari-giorgescu-la-green-hours-castiga-o-invitatie/

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după texte proprii şi după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia.

Un articol de Corina Vladov|7 ianuarie 2014

Teatrul LUNI de la Green Hours îl prezintă pe Lari Giorgescu în „L-V: 8-16“. Spectacolul este realizat de Ioana Păun, după texte proprii şi după „Cred că nu m-aţi înţeles bine“ de Rodrigo Garcia. Câştigă o invitaţie dublă la unul dintre cele mai longevive one-man show-uri din România!

Spectacolul se joacă miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20.00. Lari Giorgescu a fost nominalizat anul trecut la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolurile din spectacolul „D`ale noastre“, de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Producţie a Teatrului LUNI de la Green Hours şi a UNATC, spectacolul se joacă din 2008 şi vorbeşte despre blazarea şi conformismul din societatea actuală şi despre oameni cu o personalitate anihilată de prea multe reguli.

L-V: 8-16

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la spectacolul „L-V: 8-16“!

Până miercuri, 8 ianuarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Câştigătorul, ales prin tragere la sorţi miercuri, 8 ianuarie, în jurul orei 12.30, va primi o invitaţie pentru două persoane la spectacolul „L-V: 8-16“, programat la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti), miercuri, 8 ianuarie, de la ora 20.00.

Invitaţia va putea fi ridicată direct de la Green Hours, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Concursul s-a încheiat. Stan Diana a câştigat invitaţia. Felicitări!

Foto din spectacolul  „L-V: 8-16“ – Mădălin Mărienuţ şi Doru Wilhelm Gomboş (undergroundfestival.ro)

27
/06
/13

Ziarul Metropolis şi Teatrul Metropolis din Bucureşti îţi oferă două invitaţii duble la spectacolul „Îngeri în America“, programat vineri, 28 iunie, de la ora 19.00. Pe 28 şi pe 29 iunie, spectacolul va fi prezentat într-o nouă formulă: cele două piese ale dipticului scris de Tony Kushner vor fi jucate într-o singură seară și nu consecutiv în două seri, ca până acum.

10
/06
/13

„Kamceatka” este cel mai cunoscut roman al argentinianului Marcelo Figueras - o poveste despre o realitate apăsătoare („Războiul murdar“), privită prin ochii unui copil. Cartea a apărut anul acesta la Editura All, în colecția „Strada Ficțiunii“. Iar filmul care are la bază romanul a fost ales să prezinte Argentina la Premiile Oscar, secțiunea „Cel mai bun film străin“.

13
/05
/13

Miercuri, 22 mai, de la ora 19.00, Orchestrele și Corurile Radio te invită la o seară de Haydn, Mozart, Schubert și Sibelius. Participând la concurs, poți câştiga o invitație de două locuri!

25
/03
/13

Răspundeţi la întrebarea „Care este titlul celui mai recent proiect muzical al lui AG Weinberger?“ şi sunteţi înscrişi automat la tragerea la sorţi pentru două invitaţii a câte două locuri fiecare. Rezultatele vor fi anunţate luni, 1 aprilie, pe www.ziarulmetropolis.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis.

04
/03
/13

1. Tragerea la sorți se realizează electronic, prin Random.org. 2. Câștigătorii vor fi anunțați în ziua tragerii la  sorți, în Ziarul Metropolis, dar și pe contul de Facebook al ziarului. 3. Premiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, București), de luni până vineri, între orele 12.00 și […]

Pagina 7 din 7« Prima...34567