La Teatrul Bulandra, luna martie îi este dedicată actriței Gina Patrichi!
https://www.ziarulmetropolis.ro/la-teatrul-bulandra-luna-martie-%c3%aei-este-dedicat%c4%83-actri%c8%9bei-gina-patrichi/

La Teatrul Bulandra, ziua de 8 martie va fi cu totul specială şi pentru că Gina Patrichi, actriţa a cărei amintire se păstrează încă în mintea şi sufletul celor care au avut şansa de a o vedea jucând, ar fi împlinit 84 de ani. În semn de respect şi pentru aducere aminte, Teatrul Bulandra organizează luni, 9 martie, ora 19.00, la Sala Liviu Ciulei, expoziţia Gina Patrichi – o stea în galeria Teatrului Bulandra.

Un articol de Petre Ivan|5 martie 2020

Își vor aminti de Gina Patrichi, actrița și omul, actorii: Marcel Iureș, Virgil Ogășanu, Manuela Ciucur, Emilia Dobrin și creatoarea de modă Doina Levintza. Fotografiile din cadrul expoziției au fost obținute prin bunăvoința UNITER și a fiicei actiței,  Oana Anagnoste.

30
/03
/20

Centrul Cultural Clujean lansează un proiect național care implică artiștii români în lupta cu pandemia COVID-19. Platforma Artiști Împreună răspunde inițiativei Observatorului Român de Sănătate de a transmite teme și subiecte importante ale zilei către un public cât mai larg.

05
/03
/20

La Teatrul Bulandra, ziua de 8 martie va fi cu totul specială și pentru că Gina Patrichi, actrița a cărei amintire se păstrează încă în mintea și sufletul celor care au avut șansa de a o vedea jucând, ar fi împlinit 84 de ani. În semn de respect și pentru aducere aminte, Teatrul Bulandra organizează luni, 9 martie, ora 19.00, la Sala Liviu Ciulei, expoziția Gina Patrichi – o stea în galeria Teatrului Bulandra.

14
/02
/20

Ediția cu numărul opt a Romanian Design Week va avea loc în perioada 15-24 mai, la București. Având ca temă SCHIMBAREA*CHANGE, RDW 2020 propune un exercițiu de regândire și redesenare a rolului designului într-o lume în schimbare.

05
/02
/20

MNAC repune vitrinele Sălii Dalles în folosul artei și al comunității și marchează evenimentul cu un tur ghidat de structuristul Dragoș Marcu despre starea structurii Sălii Dalles și despre riscul la seism pe întreg Bulevardul Magheru-Bălcescu.

31
/01
/20

CORESPONDENȚĂ DIN BRUXELLES. La BOZAR, în Bruxelles, până acum în februarie 2020, puteți vizita (contra unei sume modice) o excepțională Expoziție Brâncuși. Este perla coroanei în prezența României la festivalul EUROPALIA, care în 2019 a fost dedicat țării noastre.

Page 1 of 5312345...102030...Last »