La Teatrul Bulandra, luna martie îi este dedicată actriței Gina Patrichi!
https://www.ziarulmetropolis.ro/la-teatrul-bulandra-luna-martie-%c3%aei-este-dedicat%c4%83-actri%c8%9bei-gina-patrichi/

La Teatrul Bulandra, ziua de 8 martie va fi cu totul specială şi pentru că Gina Patrichi, actriţa a cărei amintire se păstrează încă în mintea şi sufletul celor care au avut şansa de a o vedea jucând, ar fi împlinit 84 de ani. În semn de respect şi pentru aducere aminte, Teatrul Bulandra organizează luni, 9 martie, ora 19.00, la Sala Liviu Ciulei, expoziţia Gina Patrichi – o stea în galeria Teatrului Bulandra.

Un articol de Petre Ivan|5 martie 2020

Își vor aminti de Gina Patrichi, actrița și omul, actorii: Marcel Iureș, Virgil Ogășanu, Manuela Ciucur, Emilia Dobrin și creatoarea de modă Doina Levintza. Fotografiile din cadrul expoziției au fost obținute prin bunăvoința UNITER și a fiicei actiței,  Oana Anagnoste.

10
/09
/20

Ca o încununare a stilurilor arhitecturale neogotic, romantic şi neobaroc, Palatul din centrul Iașilor, conceput în spiritul palatelor comunale din Europa de Vest, priveşte semeţ în fiecare zi peste orizonturile capitalei culturale a Moldovei. Palatul a fost construit între anii 1906-1925 de către arhitectul Ion. D. Berindey, având suprafața totală de 34.236,35 mp.

08
/09
/20

Proiectul multidisciplinar H3 Garden before detach() se lansează miercuri, 9 septembrie, în București, pe Popa Nan 82. Cinci seri de muzică live, mai multe reprezentații ale spectacolului-instalație Who Am I? A human-robot performance decât erau prevăzute datorită cererii publicului și o expoziție fără precedent de instalații interactive reprezintă perspectiva dinamică pe care H3 o propune în această toamnă.

31
/08
/20

H3 Garden before detach() este un proiect multidisciplinar creat de studioul de artă și tehnologie H3 în colaborare cu Teatrul Odeon. Selectat pentru participare la cel mai mare festival din lume de artă, tehnologie și societate, Ars Electronica, evenimentul va avea loc între 9-13 septembrie, pe strada Popa Nan 82, într-un complex de clădiri care va fi demolat în toamna acestui an.

23
/08
/20

Artista Anca Mureșan expune, în perioada 20 august – 5 septembrie 2020, în Galeria Institutului Român de Cultură și Cercetare Umanistică de la Veneția unde va crea, după principiul „work in progress”, într-un demers situat stilistic între action painting happening (în variantele lui Pollock și Willem de Kooning) și performance.

Pagina 1 din 5712345...102030...Ultima »